Upadanje i hackiranje acsses pointova za koristenje internet
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Upadanje i hackiranje acsses pointova za koristenje internet
Zna li tko ovdje kako bi se moglo upasti u neku (ne)zasticenu mrezu susjeda,kako bi im se moglo koristiti njihove podatke?
Ja sam nasao nesto u casopisu elektor electronics broj 2/2005.
ali molim vasu pomoc,radio bi to tu i tamo te me zanima dali je moja nova antena sposobna nekoga uhvatiti!!
Ja sam nasao nesto u casopisu elektor electronics broj 2/2005.
ali molim vasu pomoc,radio bi to tu i tamo te me zanima dali je moja nova antena sposobna nekoga uhvatiti!!
- MladaNada
- Stariji član
Koliko godina ima on?
Inace , ne mora se ostaviti svoja adresa. Konektuje se preko proxy servera , ili jos bolje preko proxy chaina (vise proxya u lancu). Iz tog razloga je apsolutni minimum 128k isdn. Mislim da ne bih smio govoriti o trojancima i ostalim virusima i nacinima infiltracije , tako da ako nekog interesuje nesto vise , za to sluzi pm...
Inace , ne mora se ostaviti svoja adresa. Konektuje se preko proxy servera , ili jos bolje preko proxy chaina (vise proxya u lancu). Iz tog razloga je apsolutni minimum 128k isdn. Mislim da ne bih smio govoriti o trojancima i ostalim virusima i nacinima infiltracije , tako da ako nekog interesuje nesto vise , za to sluzi pm...
Ljudi pricate kojesta. Nema tu nikakve veze sa proxy serverima. Decko oce da prisluskuje tudje wireless mreze. Lepo sam ti rekao za to moras extra da poznajes strukturu mreza, extra linux, extra c. Nije nemoguce ali kako vreme odmice sve je teze i teze. Ti sa linuxom i odredjenim karticama mozes da laziras cak i MAC adresu. Mislim da nije vredno zezanja, pogotovo ti nece ici jer ti ne bi tako pitanje postavljao na ovom forumu da iole poznajes ovo sto sam naveo. Uglavnom se klinci prze na hakerisanje jer im u SAD filmovima to deluje jako jednostavno.
- MladaNada
- Stariji član
U pravu si , nisam uopste gledao koja je vrsta mreze. Ali ako je mreza spojena na net , moze upasti u komp servera , odakle moze manipulisati mrezom. Ako je local wireless mreza ,jako tesko da ce negdje upasti , jer treba naci exploit u serveru mreze , sto moze samo ako ima password da se uopste konektuje na access point. Linux ima jebenu zastitu , tako da bi to jako tesko proslo.
allene, dodi na nas novi hack forum, pa se cujemo:
http://hiveteam.profusehost.net/hive/YaBB.pl
http://hiveteam.profusehost.net/hive/YaBB.pl