Mi mladi željni znanja obično imamo problem što nam je mrsko surfat
Ne baš mrsko koliko na neki način nedostupno iako je i to kriva riječ. Lako je naći knjigu na internetu ali teško je ako ne znaš ni naziv ni pisca. Moj prijedlog je da se otvori jedna tema negdje na forumu i da u nju idu njige. Tko šta ima, kratak opis na brzinu i link za download. Toliko je besplatnih hostinga da te glava zabli i samo čekaju da netko nešto upload-a. Ako je prijedlog glup ja se izvinjavam moderatorima i administratorima, ako mislite da je OK eto, otvorite nešto
Odlican prijedlog.Je li se mogu samo stavljati klnjige na nasem jeziku? Ima nekih knjiga u kojima cak i ako ne razumijes jezik,ima slika i sema koje su od pomoci .
Čini se da će biti nešto od ovoga. Mogu sve knjige, dijelovi, ono što ste vi pisali. Ako ste imali neki kvar pa popravili, napišete kratko u wordu simptome i šta ste radili kako ste ispitali i tako. Ja to volim čitati postove kad piše netko poput feke, kizbaje, traksa, pedje, stojketa i da ne nabajam ostale. Više se nauči čitjući te postove nego li knjige. Po mom nekom mišljenju bilo bi KVALITETNO da na ovakvom forumu koji je jedan ozbiljan i kvalitetan forum postoji i takva sekcija. Isto tako npr servisne knjige tko ima za pojačala ovo ono...
Hvala na usvajanju prijedloga
Ja ću za svaku knjigu otvoriti novu temu, mislim da će tako biti olakšana pretraga. I molit ću da se ne ubacuju komentari i prije ubacivanja knjiga da se malo prelista pod-forum kako se ne bi gomilale iste knjige, i da se ne odgovara i ne komentira na ubačenu knjigu kako se ne bi forum zatrpavao bez razloga.
moj predlog je da se izradi neki prirucnik o transformatorima (kako izracunati velicinu jezgra ,broj navojaka,debljinu zice.....) mislim da bi to mnogima pomoglo
Skini "Radio prirucnik za amatere i tehnicare" - Bozo Metzger mislim da ima link u podforumu e-knjige, tamo ima vise proracuna (ima i proracun mreznog transformatora), tablica, nomograma i sl.
Vidim ima ovde dobrih knjiga. Ne radi link za sve (onaj mediafire). A za ove pojedinacno kliknem na download i pise "The user hosting this content is out of bandwidth. " Aj kad bi mogao da ih sve upoadujes na jedan link i postavis .
Ali nemoj postavljati u ovaj topic nego otvori novi u podforumu u kojem je i ovaj tj "E-Knjige" jer sumnjam da će netko čitati ovo.
Tražim tj kupujem Samsung Galaxy S Advence i9070 sa kvarom na matičnoj ploči. Uslov je da ima ispravan display i touch, a za sve ostalo me bk. Jer samo mi to treba. Dajem 200KM za očuvan display, 150KM za izgreban.
Vidim ima ovde dobrih knjiga. Ne radi link za sve (onaj mediafire). A za ove pojedinacno kliknem na download i pise "The user hosting this content is out of bandwidth. " Aj kad bi mogao da ih sve upoadujes na jedan link i postavis .
@Resistor_01 sve te knjige sa gornjeg linka sam skinuo, interesuje li te neka posebno da uploadam odmah, da ne uploadam sve od od jednom ima preko 100Mb, a i nekom možda neće trebati sve pa neka skida ono što mu ne treba, tako da ću odmah ću uploadat to što ti treba, a ostale ću postepeno?