Dragi kolege,
možda niste znali, da se na toj stranici može naručiti samo nekoliko PCB, koji su profesionalo izradjeni.
Evo fotke nekih PCB-ja, jedno i dvoslojne:
http://www.svet-el.si/download/2012-06-06-12-16-30.jpg
Cena za 5 komada dvoslojnih PCB iznosi 0,759 Euro/cm2, za jednoslojne 0,462 Euro/cm2.
Evo primjer: imamo dvoslojni PCB 3x4 cm = 12 cm2. Cena za 5 jednakih PCB iznosi 12x0,759 = 9,108 Evra
Na PCB panelu se udruži različite PCB, kad je panel pun ide u proizvodnju.
Lep pozdrav iz Ljubljane
Jure
PCB parcele
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
- Feko
- Stariji član
Re: PCB parcele
Zgodno, i djeluje mi povoljno. Ako tko ima iskustva sa 2-3 hrvatske firme..koja je minimalna narudžba i cijena po cm2 neka napiše...
Ja imam vrlo ugodna iskustva sa ITD Tim-om.
Priprema je 150kn, a minimalna kolicina ovisi o dimenziji plocice jer se paneliziraju na standardne dimenzije (100x160, 200x300, itd.). U svakom slucaju, ako narucis npr. 10 komada, a zbog panelizacije ih ispadne 13, poslat ce ti svih 13. Rok izrade je tjedan dana.
Sto se same cijene plocica tice, ja sam zadnje narucio 20 komada dvoslojnih plocica 67x58mm i cijena je bila 23kn po komadu (danas bi trebale stici tako da mozda bude i vise od 20 komada u paketu).
Priprema je 150kn, a minimalna kolicina ovisi o dimenziji plocice jer se paneliziraju na standardne dimenzije (100x160, 200x300, itd.). U svakom slucaju, ako narucis npr. 10 komada, a zbog panelizacije ih ispadne 13, poslat ce ti svih 13. Rok izrade je tjedan dana.
Sto se same cijene plocica tice, ja sam zadnje narucio 20 komada dvoslojnih plocica 67x58mm i cijena je bila 23kn po komadu (danas bi trebale stici tako da mozda bude i vise od 20 komada u paketu).
Dali neko ima iskustva s ovim prema BiH, kako ovo hoda da se naruci u BiH.
I mene interesuje kako funkcionise dostava za BiH (ako je uopste moguca).
Ima li neko iskustva?
Ima li neko iskustva?
Pozdrav svima,
odkad je Hrvatska u EU dostava nije problem. Do nekog grada na granici Hr/BiH dostavimo "Poste restante", PCB-je platiš kad preuzmeš pošiljku na pošti.
Lp
Jure
odkad je Hrvatska u EU dostava nije problem. Do nekog grada na granici Hr/BiH dostavimo "Poste restante", PCB-je platiš kad preuzmeš pošiljku na pošti.
Lp
Jure
Da malo aktualiziram ovaj topic.
Cene za PCB su sad malo manje, nego su bile od poćetka. Na ovoj stranici je moguće vidjeti primjer za PCB 3x4 cm (2 kom)= 6,72 Eura sa uključenim DDV.
Do danas smo u g.2014 napunili 25 PCB panela, to znači skoro 3 panela u mesecu ili od prilike svakih 15- 20 dana isporučujemo PCB-je
Pozdrav!
Cene za PCB su sad malo manje, nego su bile od poćetka. Na ovoj stranici je moguće vidjeti primjer za PCB 3x4 cm (2 kom)= 6,72 Eura sa uključenim DDV.
Do danas smo u g.2014 napunili 25 PCB panela, to znači skoro 3 panela u mesecu ili od prilike svakih 15- 20 dana isporučujemo PCB-je
Pozdrav!