Kupujem AllPic programator
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Kupujem AllPic programator
Kupujem AllPic programator. Iz Hrvatske sam. Ponude molim na PM
Re: Kupujem AllPic programator
http://www.elektronika.rs.ba/data/proje ... ri/allpic/ tu ti dode 15eura mozda platis jos jedno 5 eura postarine,,, mislim da je to stvarno jeftino, a programator funkcionira super
AllPIC programatora imamo na lageru tako da se pojedinacne narudžbe odmah realizuju!
Narudžbe na mail: narudzbe@elektronika.rs.ba
Naručeno dobijate pouzećem na kućnu adresu
(za teritoriju BiH, Srbije i Hrvatske)!
eto kontaktiraj
Narudžbe na mail: narudzbe@elektronika.rs.ba
Naručeno dobijate pouzećem na kućnu adresu
(za teritoriju BiH, Srbije i Hrvatske)!
eto kontaktiraj
- Feko
- Stariji član
Eto, super. Nisam ni znao da se može i iz hrvatske naručiti a da je poštarina samo 5 eura.
@SR 88, jeftinije možeš proći samo ako ga sam pokušaš praviti...
@SR 88, jeftinije možeš proći samo ako ga sam pokušaš praviti...
To je negde cena Pic Kit 2 Clone, ako ga sam pravis...
PK2 je malo vise od programatora jer ima seriski komunikator, log. analizator...
Ali da bi napravio PK2 opet ti treba programator
All pic nikada nisam imao, mada nije los... Jedina mana mu je seriski port, koji mora biti na maticnoj, ne moze usb adapter
Draza mi je bila kombinacija sa zif podnozijem koje mi je Feko poslao i pony prog(ALlPic je smao varijacija tog programatora).
PK2 je malo vise od programatora jer ima seriski komunikator, log. analizator...
Ali da bi napravio PK2 opet ti treba programator
All pic nikada nisam imao, mada nije los... Jedina mana mu je seriski port, koji mora biti na maticnoj, ne moze usb adapter
Draza mi je bila kombinacija sa zif podnozijem koje mi je Feko poslao i pony prog(ALlPic je smao varijacija tog programatora).
ja imam allpic,i nikad nisam imao s njim problema,imam jedan stari komp sa rs232 ulazom tako da njega koristim za programirat, ali negdje sam citao da se moze kupit adapter rs232 na USB i da preko njega funkcionira
Ne može da radi preko USB <-> rs232 konvertera, provereno... pedja je isto ovo gore napisao..