kupujem kristal
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
kupujem kristal
dakle ako ima neko kristal 3.2 MHz...trebam hitno i bio bih zahvalan...
Re: kupujem kristal
Svi uglavnom imaju u prodaji :
Kristal HC49/U 3,0 MHz
Kristal HC49/U 3,072 MHz
Kristal 3.276.800 Hz = 3.276 MHz, HC49/U
Kristal HC49/U 3,3 MHz
Kristal HC49/U 3,579545 MHz
Kristal HC49/U 3,6864 MHz
Treba da bude tacno 3.2MHz.
Kristal HC49/U 3,0 MHz
Kristal HC49/U 3,072 MHz
Kristal 3.276.800 Hz = 3.276 MHz, HC49/U
Kristal HC49/U 3,3 MHz
Kristal HC49/U 3,579545 MHz
Kristal HC49/U 3,6864 MHz
Treba da bude tacno 3.2MHz.
@cookie , nisi naveo odakle si.
Ako si tu sintezu napravio i fali ti samo kristal, jedino kod nekog da nadjes, u slobodnoj prodaji
ga nema, koristio se u sintezi nekih televizora pa ga jedino tu mozes pronaci. Jedina mogusnost,
osnovni oscilator 6,4 MHz, podijeljen sa 2=3,2 MHz i to uvesti u sintezu, inace upotrebom bilo
kojeg drugog kristala neces imati raster 50 kHz.-
Ako si tu sintezu napravio i fali ti samo kristal, jedino kod nekog da nadjes, u slobodnoj prodaji
ga nema, koristio se u sintezi nekih televizora pa ga jedino tu mozes pronaci. Jedina mogusnost,
osnovni oscilator 6,4 MHz, podijeljen sa 2=3,2 MHz i to uvesti u sintezu, inace upotrebom bilo
kojeg drugog kristala neces imati raster 50 kHz.-
odgovor na pitanje...da treba biti toćno 3.2mhz...znam da ga je skoro nemoguće nabaviti...imam onaj od 3.2 i nešto mhz ali na displeju pokazuje jednu a na radiju drugu frekvenciju tako da mora bit točno toliko... naime ja sam iz Hrvatske točnije Varaždin...ak stvrno neko ima...moj mail je kuki.radio@gmail.com pa se možemo dogovoriti...zahvalan do neba...
Kod domacih nisam nista nasao ali na eBay imas preko nekoliko.
http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=S ... pos=&gbr=1
Ako ti toliko trebaju isplati se cekat.
http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=S ... pos=&gbr=1
Ako ti toliko trebaju isplati se cekat.
hvala kolega...sve ja to dobro znam,sam kaj nikad nisam ništa naručivao pa n znam postupak ni kao se to radi...
Jednostavno je. Registriras se na ebay. Registriras se na PayPal s nekom od kartica koje oni podrzavaju (visa, american express....). Odes na predmet koji ti se svidja (pazis na cijenu shippinga odnosno postarine) i ako je sve u redu s njim i sa prodavacem (Ne kupuj ako mu je feedback manji od 99%) onda stisnes buy it now i platis predmet preko PayPal i lik ti ga salje kroz 2 dana i predmet ti treba stici u vremenu koje je napisano u opisu predmeta. Kada predmet stigne das prodavacu pozitivni feedback ako ne das mu negativni i na paypal trazis pare nazad (Ovu proceduru ne znam bas najbolje sto se tice vracanja para)
- Feko
- Stariji član
Riješeno! šaljem mu početkom tjedna
To je u redu. ali ako covijek zeli "rijetke" elemente mora se naviknuti na ebay i na cekanje istih.
to je u redu i sa time se slažem...moraću nekog priupitati tu kod mene ko je već narućivao da mi pokaže postupak...
kolega...thanks
kolega...thanks
I drugi put.