pozdrav
super ce biti ako trosi i 8,5 po gradu a moglo bi da dodje i do 10 l cak.
ja na poslu vozim fiatovog pick-upa od 1000 kubika i po gradu trosi oko 10.
doduse pod teretom ali opet nemojte da se zavaravate,grad je grad.
stalno 1,2,3 i stalno noga na gasu,mislim na ubrzavanje,a tu je potrosnja najveca.
da neko ne pomisli da nesto pametujem ali bas bih volio da nam virtualx javi kada se bude vozao kolika mu je potrosnja.
e sad nije rekao koliko je kubika i koje je snage a i to ima veze dosta ali opet...
a da ne govorim koja je razlika izmedju naseg benzina i tog benzina koji je fabrika koristila na tesu potrosnje...
ja licno imam askonu 1800 kubika,ajnspric,115 konja ili 85 kw i iskreno receno na otvorenom trosi 7.5 najmanje (otvoren put,90km/h) a po gradu...zna da dodje i do 15l kad je lozim skroz!!!a normalne gradske voznje opet trosi oko 10l.
8.5 l za fiestu Confused To je ipak malo puno zar ne?BMW od mog rodaka 320 trosi tolko a ima 180ks! Cool Svaka cast kada si je nasa s tolko opreme
bas me zanima koliko taj bmw ima kubika kad ima 180 konja a trosi 8.5 litara!!?
jedino ako je neki najnoviji model sa nekom svemirskom tehnologijom koja iz motora od peglice izvlaci snagu od 200 konja.
kod nas takve bmw ljudi poklanjaju ali ih opet niko nece (jedino oni koji imaju benzinsku pumpu

) i zbog potrosnje i zbog registracije.
ali dobro sad,svako ima pravo da napise i kaze sta misli a svako ima pravo i da kaze drugacije.
pozdrav