FIREWIRE PCI
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
FIREWIRE PCI
Da li je neko presnimavao na komp sa kamere preko Firewire ako jeste kako je presnimavao jel treba neki program ili ...
Ja kad sam kupio Canon kameru s miniDV dobio sam IEEE 1394 fireware koji kao USB vrlo slièno ali s velikim prijenosom podataka mislim oko 400 mb/s, ukljuèi kameru na fireware onda startaj neki program ja korisim adobe premiere jer imam veæ prakse pa onda odeš CAPTURE i pustiš REC ili nešto tako.
Onda ti poæne se prikazivati na kameri zapis s miniDV-a istodobno se sprema u PC.
Pazi, za to ti treba dosta mjesta na hardu jer 15 minuta najbolje kvalitete stoji te oko 4 GB na hardu, nemoj smanjivati jer poslije možeš pretvoriti u mpeg ili divx
Onda ti poæne se prikazivati na kameri zapis s miniDV-a istodobno se sprema u PC.
Pazi, za to ti treba dosta mjesta na hardu jer 15 minuta najbolje kvalitete stoji te oko 4 GB na hardu, nemoj smanjivati jer poslije možeš pretvoriti u mpeg ili divx
Hu pa to me dodje bogatstvo GB a preko cega mi je najbolje to s kamere na komp , preko kojeg programa....Lukand wrote:Ja kad sam kupio Canon kameru s miniDV dobio sam IEEE 1394 fireware koji kao USB vrlo slièno ali s velikim prijenosom podataka mislim oko 400 mb/s, ukljuèi kameru na fireware onda startaj neki program ja korisim adobe premiere jer imam veæ prakse pa onda odeš CAPTURE i pustiš REC ili nešto tako.