polacalo 12v
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
nije stvar koliko ce jako da svira nego u snazi zvuka
moze da uzmes obicne elipse i da smanjis niske tonove i da pojacas do daske i eto jacine a kvaliteta i snace nigde
a kada imas jace pojacalo i pojacas ga na primer na pola nema nigde izoblicelja i gubljunja basa
a kod slabijeg pojacas do kraja da bi dobio istu jacinu zvuka i sto vise pojacavas gubi se snaga basa i dolazi do izoblicenja
moze da uzmes obicne elipse i da smanjis niske tonove i da pojacas do daske i eto jacine a kvaliteta i snace nigde
a kada imas jace pojacalo i pojacas ga na primer na pola nema nigde izoblicelja i gubljunja basa
a kod slabijeg pojacas do kraja da bi dobio istu jacinu zvuka i sto vise pojacavas gubi se snaga basa i dolazi do izoblicenja
posto sam poslednji poslao poruku predpostavljam da je ovo na mene adresirano
ali stvarno nerazumem ZASTO
da si malo procitao ranije postove video bi da sam upravo takve polemike vodio ranije sa"neukim"posetiocima a radilo se o najvecem problemu koji moze da postoji POSTAVIS PITANJE A VEC SVE ZNAS(a oni sto i nesto znaju po toj osobi neznaju nista) cinimi se da je doticni takodje bio beogradjanin
ali stvarno nerazumem ZASTO
da si malo procitao ranije postove video bi da sam upravo takve polemike vodio ranije sa"neukim"posetiocima a radilo se o najvecem problemu koji moze da postoji POSTAVIS PITANJE A VEC SVE ZNAS(a oni sto i nesto znaju po toj osobi neznaju nista) cinimi se da je doticni takodje bio beogradjanin
SOFERSKA JE TUGA PREGOLEMA
da zna odgogovr za pojaca koje moze da se izvede da radi na 12v nebi ni pito vas o odgovor je upuce onim koji su me pitali cemu toliko pojacalo u kolima drugo nisam neki klinac koli je samo cuo za neke cifre 500w vati pa pozeleo da tako ima nesto a da jeftinije prodjem tako sto cu da sam napravim svar je u tome sto je to merak meni da uradim tako nesto svojim rukama
ono sam na piso posto znam i imam toliko priblizo te snage pojacalo
Evo jedno od 200W nemam nikakvo drugo jace Tu ti je sve od a do ž Pa uzivajnaumovic wrote:da zna odgogovr za pojaca koje moze da se izvede da radi na 12v nebi ni pito vas o odgovor je upuce onim koji su me pitali cemu toliko pojacalo u kolima drugo nisam neki klinac koli je samo cuo za neke cifre 500w vati pa pozeleo da tako ima nesto a da jeftinije prodjem tako sto cu da sam napravim svar je u tome sto je to merak meni da uradim tako nesto svojim rukama
http://www.elektronika.ba/forum/uploadz ... Boster.PDF
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...