sklop koji poziva
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
sklop koji poziva
Trebala bi mi shema uređaja koji bi spoio na fiksnu liniju (kućna telefonska linija), sklop bi trebao raditi tako kada mu prespojim kontak- aktivira se, znači mogu mu prespojiti i napajanje. trebao bi da poziva "jedan" broj koji bi u njega memorirao. pa ako netko moze da mi nesto preporuci bio bih zahvalan, po mogućnosi nešto jednostavno...
Re: sklop koji poziva
Kupis jedan kineski telefon za manje od 10 evra i imas i da memorises brojeve za brzo pozivanje. A ako ti treba da se ne vidi telefon ti iscupaj elektroniku ubaci u drugu kutiju i izvuci jedan taster.
a nebih bas u soluciju, kako ga iskljuciti kada te nazove?
Da se ne igramo pantomime reci prvo ti za sta to tebi treba. Alarm Ili za babu ne moze da zapamti da okrene broj pa lakse jednin tasterom O cemu se radi
za alarm, alarm sam sam napravio, sada imam relej slobodan koji bi trebao spojiti kontakt tom sklopu koji će pozivati, kada nazove ja stisnem tipku i on vise ne zove...
Projekat imas ovde http://www.elektronika.ba/505/phone-call-alert/
Inace dojave sad i nisu tako skupe proveri kod obliznjih firmi koje rade alarm. Mozda se cak i ne isplati izrada zbog cene gotovog ali proveri...
Inace dojave sad i nisu tako skupe proveri kod obliznjih firmi koje rade alarm. Mozda se cak i ne isplati izrada zbog cene gotovog ali proveri...