LM2940
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
LM2940
Kao što naslov teme kaže potreban mi je LM2940 stabilizator za 12V. Kućište TO-220.
http://www.ti.com/lit/ds/symlink/lm2940-n.pdf
Holex u Rijeci nema, imaju samo LM2940 3v3, a na Chipotekinoj stranici ga uopće nema. Pa ako netko ima ili može nabavit nek javi...
http://www.ti.com/lit/ds/symlink/lm2940-n.pdf
Holex u Rijeci nema, imaju samo LM2940 3v3, a na Chipotekinoj stranici ga uopće nema. Pa ako netko ima ili može nabavit nek javi...
Re: LM2940
Ma nije to problem, ima njih i na ebayu, ali treba čekat skoro mjesec dana. A meni pločica gotova i svi djelovi na njoj samo se taj LM fali . Ako budem čeko mjesec dana sva će pooksidirat, a to mrzim...
Znam kako je to... prešpricaj sa lot-lakom!
Baš sam maloprije nešto čeprkao po stabilizatorima... tražio 1117-1,8 za frenda, pa nemam ni to ,a ni ovo što tebi treba...
Baš sam maloprije nešto čeprkao po stabilizatorima... tražio 1117-1,8 za frenda, pa nemam ni to ,a ni ovo što tebi treba...
pogledam ti u kronosu i u elmatisu u zagrebu
Zadnji put su mi stigli samplovi za 4 dana.Izmedju ostalog bilo je i LM2596... Tesko da moze brze od toga.
Shenda nemam Lot laka, samo Plastik spray i u slanju mi je neka kineski UV lot lak pa ću vidit kako to funkcionira .
Mega ajde vidi pa javi...
Pedja nisam znao da tako brzo stižu, mogao bi naručiti par sampleova, ali i pustiti ovu temu. Pa što prije stigne to bolje. Ionako će mi ih najvjerovatnije još trebati.
Mega ajde vidi pa javi...
Pedja nisam znao da tako brzo stižu, mogao bi naručiti par sampleova, ali i pustiti ovu temu. Pa što prije stigne to bolje. Ionako će mi ih najvjerovatnije još trebati.
zaštiti pločicu s tekućim kalafonijem, primitivno i djelotvorno
naruči odma 5 komada i dobro
Code: Select all
http://www.primoshop.ba/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=131410&category_id=659&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26
Ma znam za to sa kalafonijem, ali mi plastik spray daje najbolje rezultate što se zaštite i estetike tiće. Samo što on ide nakon lemljenja. Nego jesi vidio dal ima u ZG?
Rocker, strah me naručivat iz BIH zbog cijene poštatine.
Uglavnom naručeni su i uzorci od NS-a, pa ćemo vidit kad će stić. Ja se nadam još ovaj tj.
Rocker, strah me naručivat iz BIH zbog cijene poštatine.
Uglavnom naručeni su i uzorci od NS-a, pa ćemo vidit kad će stić. Ja se nadam još ovaj tj.
Evo danas stigli sampleovi od NS-a .
U njihovom upitniku sam ispunio da sam student, i pod firmu/ faks sam stavio Tehnički fakultet Rijeka. Pa su ovi stavili na paket primatelja Tehnički fakultet, moje ime i moju kućnu adresu .
10 min. sam morao dostavljaču objašnjavat da je na krivome mjestu. To mi je pouka za sljedeći put. Pustiti polje za firmu/faks prazno...
U njihovom upitniku sam ispunio da sam student, i pod firmu/ faks sam stavio Tehnički fakultet Rijeka. Pa su ovi stavili na paket primatelja Tehnički fakultet, moje ime i moju kućnu adresu .
10 min. sam morao dostavljaču objašnjavat da je na krivome mjestu. To mi je pouka za sljedeći put. Pustiti polje za firmu/faks prazno...
Upises skracenicu pod firmu, i da si student... Evo je nisam imao nikakvih problema nikad...
Ja sam napisao cijeli naziv, drugi put ću skraćenicu. Kada je skraćenica dostavljač ne zna na što se odnosi, a pošto je meni bio cijeli naziv dostavljač je zanemario adresu i probao dostaviti na fakultet. Mislim da je to jedino logično objašnjenje. Sada bar znam za drugi put.
Naravno, a ako te pita sta je to, ti samo kazes ime fakulteta gde studiram, i to je to. Ja pisem FTN i adresu gde sam, stizalo mi je i u SM, i u NS. U sm nikad nikakvih problema nije bilo jer poznajem postare, a ovde u ns kad god je nesto stizalo, morao sam licnu kartu pokazati.