pozdra
Drago mi je da si uspio kupiti lampu ako nije problem možeš mi reći od koga a što se tiče spajaja ovako napajanje lampe spajaš na kontakte 8 i 9 nije bitno kako a antenu na 1 i 2 stim što je 1 oplet kabela RG58
ako budeđš tebao pomoć kod spajanja i bilo kakve druge informacije o BFT automatici javi se moj mob. 091/450-2643
Antena za garažna vrata
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: Antena za garažna vrata
mnogo hvala .. samo 1 folow up pitanje ako moze...LIAM wrote:pozdra
Drago mi je da si uspio kupiti lampu ako nije problem možeš mi reći od koga a što se tiče spajaja ovako napajanje lampe spajaš na kontakte 8 i 9 nije bitno kako a antenu na 1 i 2 stim što je 1 oplet kabela RG58
ako budeđš tebao pomoć kod spajanja i bilo kakve druge informacije o BFT automatici javi se moj mob. 091/450-2643
da li bi bolje bilo antenski kabal .. da pruzim drugim putem ili mogu ga slobodno staviti na šinu od garaznog motora ... zbog metala ..da ne slabi signal itd.
jer mi je lakse na sinu staviti .. a ako je bolje drugacije .. napravice se .. nije frka
i kupio sam lampu od ovih ..skapi .. sto bob4 naso ..
pa sam ceko evo 7 dana da mu posalju iz Sarajeva .. kaze jedna jedina bila na stanjubob4 wrote:Listajući stranice ja sam tu lampu vidio na http://www.skapi.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
hvala na svemu
Pozdrav
Na vodilicu zaljepi kanalicu unutra položi RG58 kabel i spoji na lampu koju češ vjerojatno montirati na vanjski zid i nebi trebalo biti problema
Uživaj pozdrav
Na vodilicu zaljepi kanalicu unutra položi RG58 kabel i spoji na lampu koju češ vjerojatno montirati na vanjski zid i nebi trebalo biti problema
Uživaj pozdrav
Misliš na broj od liama? Kako se ne koristi, jučer ja pričao sa čovjekom
Pozdrav ako me trebas 091/450-2643
Ako mene pitas jos nema ali u dolasku ali zato ima bure na kilometre i minusa trenutno je -8