trebala bi mi neka shema, uz pomoc koje bih mogao da pustam muziku sa USB flasha.
nije mi potrebno nista posebno,samo stereo izlaz i NEXT SONG.bilo bi lepo ako moze bez mikrokontolera,jer jos uvek nemam programator
nasao sam ono sto je radio @ivan09 sa ATTINY,ali mi se ne svidja sto je AVR,i sto mora da se programira.
USB player
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
-
- Pravo uznapredovao :)
USB player
Kad porastem bicu Feko,ili mozda Pedja!!!:) :) :)
- morski_pas
- Odlično uznapredovao
Re: USB player
kupi gotov Car MP3 Player FM Transmitter with USB i prespoji izlaz umjesto na odašiljač na konektor ,tako sam ja napravio dobiješ i daljinski ,a cijena najednostavnijeg je oko 8 eura tako da se neisplati ništa raditi
-
- Pravo uznapredovao :)
razmisljao sam o tome,ali volim da imam nesto,sto sam ja napravio!
kad imam tako nesto,a neko pitao,gde si nabavio? ja odgovorim kod mene u radionici,mislim da je to najlepsi osecaj koji sam ostetio
kad imam tako nesto,a neko pitao,gde si nabavio? ja odgovorim kod mene u radionici,mislim da je to najlepsi osecaj koji sam ostetio
Kad porastem bicu Feko,ili mozda Pedja!!!:) :) :)
onda sigurno nisi ševio. Probaj pa češ vidjet šta je osječaj
Šala mala naravno ali mislim da je neki put bolje riješit sa gotovim stvarima ( manje živaca i ostalo )
Šala mala naravno ali mislim da je neki put bolje riješit sa gotovim stvarima ( manje živaca i ostalo )