ima li tko UDN2981
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
ima li tko UDN2981
kao sto sm topic kaze treba mi jedan udn2981, ma samo da probam nesto prije ih narucim s ebay-a... ....hvla unaprijed
Re: ima li tko UDN2981
Da si barem napisao u kojem dijelu Balkana je ta tvoja cvjećara da ti znamo kamo donijet taj čip.
Don't turn it on - take it apart!
tuzla
Možda ti je lakše nabaviti zamjenu, koja je usput jeftinija.
TD62783a
TD62783a
Don't turn it on - take it apart!
Pogledacu kad stignem kuci da li imam koji ako ne mozes ih naruciti ovdjea posto salju brzom postom to bi stiglo za "kako kazu 48sati" (budi zadovoljan i sa sedmicom ) dostava je za male pakete fiksna = 10KM.
TD62783 mi se cini zgodan svratic do lokalnog dilera elektronikom da vidm ima li to, a elektronika.rs.ba je skupa, radje cu narucit s ebay i cekat, ma samo da mi je da vidim hoce li mi velika 5x7 led matrica raditi s ovim kolom udn il TD62783...hvala na ideji...
Ja imam uA9668 to je darlingtonski driver vjerujem da bi ti mogao pomoci ne znam sta radis ali ide do 50V i 350mA sedam kanala ako je sta sa velikim displejima i sl. msm da bi to bilo to.
sad vidjeh da nece ici, ovi kod mene su "pozitivci" a tebi treba negativac
thx sutra bi trebao dobiti ovaj TD
Eh jos kad bi admin obrisao ovu moju bruku a to mi se desava vec drugi put u poslednjih 7 dana bilo bi dobro da se ne "rumenim " vise.
radi sa TD-om mada mi je intezitet svjetlosti nesto potanak. hvala na pomoci.