HTC Tattoo USB Kabel
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
HTC Tattoo USB Kabel
Dakle imam navedeni mobitel vec dobre dvije godine no problem je u USB kabelu. Naime kabel mi sluzi i za prijenos podataka ali i za punjenje mobitela. E sad, posto mi se taj kabel nedavno unistio (raspao mi se konektor) nemogu vise puniti mobitel. Da li netko zna di bi ja mogao nabaviti taj kabel. Trazio sam svugdje nigdje nista svi nude onaj kabel usb to usb mini ali moj na mobitelu nije usb mini nego nesta njihovo neki bzvz konektor. ako je potrebno ja ga slikam.
Re: HTC Tattoo USB Kabel
Ebay ti je najsigurnija opcija.
gledao sam tamo prvo ali imaju kako sam reko krivi (usb to mini usb)
HTC ima micro USB, naci ces ga kod ovih sto dilaju mob opremu.-
inace noviji HTC mobiteli imaju microUSB ali ovo je stariji model te on ima neki svoj koji je istina slican usb mini i microUSB konektoru ali nije
Al ga napravise!!! Upravo vidio kod sina etui sa svim mogucim USB nastavcima. Ima i taj sto
lici na microUSB A i fali mu jedan donji ugao. Koristi se klasican produzni USB kabel, nastavci sa
jedne strane klasican USB A, sa druge te silne mini varijante, nisam ni znao da ih ima toliko.
Znam da je komplet kada se nabavlja bio prilicno skup, mozda neko od poznanika ima komplet
a ne koristi taj sto ti treba.pOz i sretna potraga
lici na microUSB A i fali mu jedan donji ugao. Koristi se klasican produzni USB kabel, nastavci sa
jedne strane klasican USB A, sa druge te silne mini varijante, nisam ni znao da ih ima toliko.
Znam da je komplet kada se nabavlja bio prilicno skup, mozda neko od poznanika ima komplet
a ne koristi taj sto ti treba.pOz i sretna potraga
Izem ti mobitel za koji ni punjac nema, ja bih se toga rijesio pa makar i ekoloski neprihvatljivim metodama ( U rijeku...)
a jbg ja nebi iako je stariji mobitel odlican je te ga se nezelim tako lako rijesiti a i nezelim zagadjivati okolis