chipoteka
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
chipoteka
eh ko je iz Hrvatske može mi pomoći. Treba mi LM3886 i u Sarajevu ga nemaju
pa da neko kupi u chipoteci pa da pošalje poštom ako poštarina nije skupa, a ja bih mu platio preko žiroračuna ili kako hoće
pa da neko kupi u chipoteci pa da pošalje poštom ako poštarina nije skupa, a ja bih mu platio preko žiroračuna ili kako hoće
You wait for revolution, we live revolution.
Re: chipoteka
Kolko sam vidija u chipoteci oni nemaju LM3886 imaju jedno LM386N al to kosta 3kn tako da bi postarina "izasla" vise nego sam element.....Npr kada sam ja bia naruciva iz CHIPOTEKE(nikad vise) naplatili su kuvertu 20kn(oni iz chipoteke) plus troskove postarine tako da me je na kraju izaslo 45kn vise! Tako da sada kupim direktno u Splitu...Kupim jednom za citavu godinu
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...
@ jopagti
Ma daj...
Pa uvijek je bilo i ostalo 30 kunića poštanskih troškova... I kad naručuješ računaš na to...
I ne samo Chipo, več i Kalčić i Tevetron... svi. To je kolateralna žrtva ovog hoby-a, koju moraš prinjeti bogovima koji imaju elemente...
@ e
Naruči od National-a... dio nečeš platiti, al' računaj na poštarinu u zelenbačima... pa probaj!
Pozdrav
Ma daj...
Pa uvijek je bilo i ostalo 30 kunića poštanskih troškova... I kad naručuješ računaš na to...
I ne samo Chipo, več i Kalčić i Tevetron... svi. To je kolateralna žrtva ovog hoby-a, koju moraš prinjeti bogovima koji imaju elemente...
@ e
Naruči od National-a... dio nečeš platiti, al' računaj na poštarinu u zelenbačima... pa probaj!
Pozdrav
Slazem se donekle,al mislim da nije isplativo narucivati samo jedan ICShenda wrote:@ jopagti
Ma daj...
@ e
Pozdrav
Probaj u PRIMOTRONIC (033 26 46 70) oni su predstavnici RS-a za BiH, tamo ima to kolo samo ne znam pojedinosti oko narucivanja, oni se nalate u Tesanjskoj gdije se snima "viza za buduscnost"e wrote:eh ko je iz Hrvatske može mi pomoći. Treba mi LM3886 i u Sarajevu ga nemaju
Zdravo imali neka firma da se bavi prodajom elektronski komponenti, a da se nalazi u Sarajevu i da ima online narudbe, ja sam Guglo al nisam bas naso neke rezultate
Unapred hvala
Unapred hvala
ja sam kupoval u chipoteki čipove i slal poštom, pa je više koštala kuverta s mjehurićima nego poštarina.
ako pak šalju ovi iz chipoteke onda je normalno poštarina 30kn (jer uključuju i pakovanje i koje kaj još)....
najisplativije da ti neko kupi i pošalje poštom
ako pak šalju ovi iz chipoteke onda je normalno poštarina 30kn (jer uključuju i pakovanje i koje kaj još)....
najisplativije da ti neko kupi i pošalje poštom
Sad tek nis ne kontam, cini mi se da je covjek trazio lm 3886 i taj gura nekih 60-ak vata a poslije se ide na pricu o lm 386 koje gura GOTOVO pa cio wat. Ja sam narucivao od elektronika.rs.ba i orbiter-g.com uzimaju postarinu 10KM ali salju brzom postom, jedinio sto cesto posalju nesto sto nema veze ni sa narudzbom ni sa pameti.
Last edited by niho on 20-11-2011, 19:56, edited 1 time in total.
ma znam ja da postarina izade skupo al tek sam kreno sa elektronikom pa nemogu da nadem firmu od koje bi nabavljo elektronicke elemente, a meni nebi bio problem otici do Sarajeva ili Kiseljak i kupiti komponente koje trebam ali nezz gdje da odem.
Sto se tice Sarajeva imas na Dobrinji radnju RS-elektonik i u njoj ima dosta veliki izbor komponenti. Na njihovoj web stranici imas i tel pa ih mozes kontaktirati sta ti treba http://www.rselectronic.ba/