Pozz
imam dva front panela a želio bih ih iskoristiti .... palo mi je na pamet napraviti USB hub .... može li mi netko reci kako ih spojiti na jedan usb kabel ?
hvala .
USB hub
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: USB hub
kako to da nitko nezna .... ?
Pa sad....
front panel (prednja ploča), pomislio sam prvo na prednju ploču kabine mog golfa, pa onda na prednju ploču el. peći, mašine za suđe, mašine za veš, pa sam nakon izvjesnog vremena skont'o da sve to nema veze s USB-om. Onda sam napisao mail Milanu da mi on pojasni o kojem se panelu radi, međutim još nema odgovora.
Vjerujem da su i ostali pisali Milanu i njima isto nije odgovorio pa ti se niko ne javlja.....
Strpi se malo.
front panel (prednja ploča), pomislio sam prvo na prednju ploču kabine mog golfa, pa onda na prednju ploču el. peći, mašine za suđe, mašine za veš, pa sam nakon izvjesnog vremena skont'o da sve to nema veze s USB-om. Onda sam napisao mail Milanu da mi on pojasni o kojem se panelu radi, međutim još nema odgovora.
Vjerujem da su i ostali pisali Milanu i njima isto nije odgovorio pa ti se niko ne javlja.....
Strpi se malo.
Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti
ajte , ljudi , šta vam je ... što uznemiravate čoveka ( Milana ) ... ako neznate , nemari , snaci cu se ja vec nekako .....
znači čika Milan i dalje šuti .... a ostali nitko ništa nezna ....
možda čovek poslao sve u " rodni kraj" i otišao na skijanje .....