PicBasic full version
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
PicBasic full version
Zdravo ja imam 11 godina i zanima me programiranje mikrokontolera.Imam EasyPIC6 i znam PicBasic.Koristim PBP3 zato sto na starim verzijama mi javlja gresku pri progrmamiranju PIC18f2550.Imam jedan problem Trail verzija PBP3 mi istice za 6 dana,a ja nemogu da nadjem full verziju.Ako imate dajte mi link ili ako imate serial number.ZZ
Re: PicBasic full version
Ako imaš namjeru da se ozbiljnije poznabaviš mikroračunalima savjetovao bih ti da se okreneš C-u i naravno assembleru pošto su u pitanju računala specijalne namijene.
U godinama u kojima si ti čovjek nalakše i najbrže uči tako da ti učenje rada u C-u nebi trebalo prestavljati veliki problem a i s alatima nebi imao problema. MPLAB, ako se sjećam, podržava osim rada u assembleru i rad s C-om, tj ima compiler uključen ili omogućava, kao većina alata, odabir compilera po želji.
U godinama u kojima si ti čovjek nalakše i najbrže uči tako da ti učenje rada u C-u nebi trebalo prestavljati veliki problem a i s alatima nebi imao problema. MPLAB, ako se sjećam, podržava osim rada u assembleru i rad s C-om, tj ima compiler uključen ili omogućava, kao većina alata, odabir compilera po želji.
Today's scientists have substituted mathematics for experiments, and they wander off through equation after equation, and eventually build a structure which has no relation to reality.
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
mislis na obican C ili na mikroC od Mikroelektronike
Mislim na C kao standardni jezik. Ostalo su varijante. To bi bilo najbolje naučit.
Today's scientists have substituted mathematics for experiments, and they wander off through equation after equation, and eventually build a structure which has no relation to reality.
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
posto se ja bavim programiranjem softvera znam c++,c#,vb,javascipt,php