Prodajem pločice za Sprut Brenner8-P r5

Ako želite razmijeniti neke dijelove sa kolegom ili tražite neki dio, ovo je forum za vas.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
luchni
Napredujem
Napredujem

Prodajem pločice za Sprut Brenner8-P r5

Post by luchni »

Prodajem tri pločice za navedeni programator, jer mi je čovjek koji ih je tražio otkazao narudžbu. Dvije su prešpricane Lotstop lakom, treća je premazana Rosol 3 pastom. Rađene su peglom, no nisu 'čupave' niti imaju kratkih spojeva. Pločice sa Lotstop lakom su tanje od 'običnih' iz chipoteke ili sl. dok je treća deblja od te obične. Cijena za ove tanje je 50kn/kom dok je za treću 40 jer nisu izbušene rupe za elemente (svrdlo mi je puklo pa ne može proći kroz pločicu). Šaljem poštom na području Hrvatske.

http://i51.tinypic.com/birtv.jpg
[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.
Feko
Stariji član
Stariji član

Re: Prodajem pločice za Sprut Brenner8-P r5

Post by Feko »

a koji ti je to Lotstop lak?...znam za SPRAY LOTLACK/FLUX SK 10 što je za olakšano lemljenje no najbolje ga poslije lemljenja ustraniti jer je sav ljepljiv i ostaju otisci prstiju na njemu :roll:
Stop lak se nanosi sitotiskom ili isto sprayom pa na osvjetljavanje tj. isti postupak kao fotopostupak...i onda dobiješ sve ostalo ofarbano osim padova po kojima se lemi :wink:
luchni
Napredujem
Napredujem

Post by luchni »

Pardon, krivo sam napisao, to je taj Lotlack SK10, bijela doza s plavim slovima.
Prema dosadašnjem iskustvu, ne bih se složio s tobom. Nakon što prešpricam pločicu, ostavim je da se suši bar 2 dana. I to ne na sobnoj temperaturi, nego sam skužio da je bolje sušiti na temperaturi između 15-20 stupnjeva. Onda se ne lijepi, već bude nalik bezbojnom laku za drvo ili metal, a može se lagano lemiti preko njega. Prešao bih i druge dvije pločice Rosolom, no nikako ne mogu dobiti lijep izgled kao što sam vidio na nekoliko slika tvojih pločica, nego mi se uvijek nakupi višak koji nikako ne mogu obrisati. Ako se baš zainatim s pločicom, uspijem skinuti višak no pločica posmeđi tj. izgori, a nekad se pojavi i pućak :ohno:
[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.
Feko
Stariji član
Stariji član

Post by Feko »

luchni wrote:...nego sam skužio da je bolje sušiti na temperaturi između 15-20 stupnjeva. Onda se ne lijepi, već bude nalik bezbojnom laku za drvo ili metal, a može se lagano lemiti preko njega. ...
probat cu ovo...imam jos negdje tog lotlaka..ako nije prosao rok upotreba :lol: ..nije mi se svidio pa sam ga prestao koristiti.
za ovo sa Rosol3 treba malo prakse, kad udjes u stos onda onda je to rutina.
Cijena je OK. Kome se ne da praviti plocica neka kupi :wink:
Post Reply