Na Candy smart C2 105 veš mašini izgorio je jedan čini se thyristor oznaka na štampi je T2. Na samom se obrisala, pa neznam koji je. Zvuči čudno no tako je.
Dali netko zna koji bi to tiristor, valjda je to, mogao biti?
Hvala.
Candy smart TC2?
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Candy smart TC2?
Today's scientists have substituted mathematics for experiments, and they wander off through equation after equation, and eventually build a structure which has no relation to reality.
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
Re: Candy smart TC2?
da to nije triac....mozes stavit ovaj
http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... s/6629.pdf
http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... s/6629.pdf
“Imali smo mi i vecih problema, pa ih nismo rijesili.” -Grunf
"Samo se sirotinja buni,bogati sute i trpe!"
ili mozda ovaj za malo vecu struju [url]javascript:openreq('http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... Xywxqq.pdf')[/url]
ako ti je u TO92 kucistu
ako je u TO220 ,taj je za regulaciju broja okretaja motora ..onda mozes staviti bilo koji triac
800 V 10A ili vise
ako ti je u TO92 kucistu
ako je u TO220 ,taj je za regulaciju broja okretaja motora ..onda mozes staviti bilo koji triac
800 V 10A ili vise
Da, u pravu si. Triac u je. (TC bi trebao biti triac a TH tiristor)
E sad, nije ovaj u TO92 a čini se nije ni taj na hladilu, TO220 (BTB16). Do njega je, i jedna je anoda spojena na izlaz na pločici označen kao "DLPTC".
Bit će negdje oko 1-3 A napon će biti vjerojatno 600-800V, nije na hladilu i ima poleđinu na metalnoj podlozi. Uh, kakav opis. Kataloge i knjige zamjena sam pobacao pa neznam koje je kučište.
Hvala na pomoći!
E sad, nije ovaj u TO92 a čini se nije ni taj na hladilu, TO220 (BTB16). Do njega je, i jedna je anoda spojena na izlaz na pločici označen kao "DLPTC".
Bit će negdje oko 1-3 A napon će biti vjerojatno 600-800V, nije na hladilu i ima poleđinu na metalnoj podlozi. Uh, kakav opis. Kataloge i knjige zamjena sam pobacao pa neznam koje je kučište.
Hvala na pomoći!
Today's scientists have substituted mathematics for experiments, and they wander off through equation after equation, and eventually build a structure which has no relation to reality.
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
Sad sam pogledao i onaj drugi link, struja bi mogla biti tu negdje ali kučište nije ni TO92 ni SOT223. Mislim da će biti malo jači od 1A iako je po funkciji u stilu onoga što piše u doc. Sad...
Hvala ti još jednom!
Hvala ti još jednom!
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
stavi neki u TO220 kucistu...ako imas mjesta
Našao sam. T4H serija, kučište IPAK, 4A, 600-800V.
Bude li nekom trebalo, to bi trebao biti taj triak.
Pozdrav.
Bude li nekom trebalo, to bi trebao biti taj triak.
Pozdrav.
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla