može li mi netko preporučiti neku shemu za predajnik i prijemnik ( 88-107 MHz )koji će kvalitetno raditi na domet oko 50 - 100 m. Neka bude shema što jednostavnije i manja ako može netko nešto preporučiti jer mi treba za nešto?
Evo ovako prijemnik ako nemas bolje ti je da kupis neisplati ti se da pravis (kupi kod kineza imas raznih) a predajnik ga evo DRUG STARI ga je pravio i kaze da mu je stabilnost dobra a i domet mu je dobar (oko 400-500metra).Provereno tako da nemas da brines.SRECNO U RADU
evo bash danas sam isao sa instruktorom za vozacki.
on svratio da mu majstor pricvrsti neku zicu na akumulator.
dosao majstor i zaserafi zicu i uze 10 maraka.
@Firkragg ja pravim tu bubu , kako mislis oklopiti? Da li to znaci isto sto i staviti u kutiju od izolatorskog materijala?
Ne mogu naci kond 27pf sa sheme , moze li 22 pf?
i meni treba shema za auto na daljinski pa se pitam dali mogu iskoristiti neke dijelove iz voki - tokija jer je on primopredajnik pa mogu li ja od jednog napraviti predajnik a od drugog prijamnik...
hvala
Firkragg wrote:Mislim da je vec 100 puta receno da te male bugove s LCom treba oklopiti ako se zeli dobiti ista iz njih. (u biti bi svaki VF sklop trebalo oklopiti).
PS. jopagti jel radis SSTC
nisan ne da mi se vruce je mislija san ovaj mos rec neki savjet ili sl
ko ti je dojadia zivot bacis se na izradu SSTCa i sl TCa !! a mos uzet i onu bobinu iz auta da se ne mucis motat !!
Ako ne "upali" moga bi ti mozda upalit ako si preblizu !!
Najprostiji oklop koji sam koristio je bila kutija od cigara, naravno prazna. Pre desetak godina odemo ja i ortak u kafić gde uvek slušaju radio, joj valjanja od smeha kada im iz zvučnika grune nešto što nisu ni znali da postoji, oni promenu stanicu, kad ono opet....