Pozzz,
Naletio mi je ovaj monitor u jednom Jukeboxu, ali problem: Nema plocice sa komandama (Monitor je "raskopan" da bi stao u Jukebox a plocica sa komandama je Boga pitaj gde.... Ostao je samo konektor...
Sad je monitor iz nekog razloga upalio glavni meni a ja ga ne mogu izaci iz menija pa onaj glupi on screnn stoji na ekranu.
Pokusavao sam na konektoru prespajati kontakte ali bez uspjeha, ocigledno da je na plocici s komandama bilo jos elemenata, matrica, otpora ili ko zna sta...
U glavnom da neko nema ovu plocicu samo da je uslika sa strane vodova i elemenata da bi znao sloziti komande?
Naravno, na netu se skoro nigdje ne spominje ovaj model jer je prastari tamo nekad 98 god., a i marka je neka fuj... Cuj Buffalo....
Pomagajte ako imate ovakvu krntiju....
Buffalo FTD-XT14 stari LCD monitor
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
-
- Pocetnik na forumu
Re: Buffalo FTD-XT14 stari LCD monitor
Zar ne pomaze da ga iskljucis i ukljucis? Ja jos nisam video ni sreo monitor koji zadrzi OSD posle nestanka struje...
-
- Pocetnik na forumu
Eto, ovaj drzi Ne pomaze, mada bi trebalo, al eto stoji na ekranu i ceka potvrdu za izlaz iz menija..... Stvarno ne znam sta bi mu.... Staro ko Grcka i to 14".
-
- Pocetnik na forumu
Pa eto tako ce i bit, posto je sinoc bez ikakvog razloga poceo brljati nesto po zaslonu a jutros vise nije htjeo ni startati... Sve napone ima, ali vise ne krece. Kanta...