razmisljo sam da negdje na netu najedm repair manual od nekog moba npr. 7650 nokia onda u repair manualu vidim izvore od te kamere pa ih pospajam sa nekim chipom koji bi to recimo pretvarao u sliku il i snimao na memori stick npr. sd
mene sada zanima dali postoji ikakva mogucnost da se to isfura ili samo umisljam?
JA NE PIJEM DOK VOZIM,JA STANEM I ONDA POPIJEM
-------------------------------------------------------
Koliko sam ja vido u mobilnim telefonima kamere sve idu preko procesora telegona nisu pojedinacni modul unutra.Nemoj da me drzis za rec ali ja sto sam rasturao telegone tako je bilo(kamerica iz nje flet traka i uljucena u plocu telefona a veze na procesoru) a na kamerici nema elektronike.Tesko da ces nesto uspeti u svakom slucaju puno srece
Na kamerici je od elektronike bar CCD chip ako nis drugo ! prijenos bi mogao bit USB , SPI a mozda i CAN iako ovaj zadnji bas i sumjam.
Al naravno najbolje je nadji dokumentaciju kamere i sve pise !!
Jeste do tebe je, fajl ti ima blentav naziv, imas ove %20 url enkodirane karaktere. Prije slanja na server, trebas reimenovati fajl u nesto malo normalnije kao npr: CCD_Support_Schematic.pdf i poslati.
cuj ja sam to gledao prije X mjeseca cjena cjelog uredaja camera + prijemnik (bezicno) kostala je od 350kn-450kn nemojte me drzati za rijec
ja bi reko da ide najvise od 15 - 20 metara neznam nism se raspitivo jer sam bio u guzvi
kamera radi na bateriju od 9v, a prijemnik na isto ili 12v nisam siguran
neznam kako se zove ali svako ko zivi u puli zna di je zo to je onaj stadion u blizini mupa mislim da je istrin (ne pratim sport) tamo je i hg spot jer je nekad bio kod bile pa ako znate gdje je hg spot onda cete i to naci ako vas zanima tocna adresa sutra cu postati u isto vrijeme samo sada napisite da pitam ili ne
p.s. nism je kupio jer sam švorc
JA NE PIJEM DOK VOZIM,JA STANEM I ONDA POPIJEM
-------------------------------------------------------
sandrox wrote:cuj ja sam to gledao prije X mjeseca cjena cjelog uredaja camera + prijemnik (bezicno) kostala je od 350kn-450kn nemojte me drzati za rijec
ja bi reko da ide najvise od 15 - 20 metara neznam nism se raspitivo jer sam bio u guzvi
kamera radi na bateriju od 9v, a prijemnik na isto ili 12v nisam siguran
neznam kako se zove ali svako ko zivi u puli zna di je zo to je onaj stadion u blizini mupa mislim da je istrin (ne pratim sport) tamo je i hg spot jer je nekad bio kod bile pa ako znate gdje je hg spot onda cete i to naci ako vas zanima tocna adresa sutra cu postati u isto vrijeme samo sada napisite da pitam ili ne
Ej stari ako budes prolazije molin te raspitaj se i jeli prijemnik ima jackove ko oni sareni na tv tj treba imat dva zuti za vido i bili ili crveni8 za zvuk mislin crveni...Mos je vise opisat tj dimenzije kamere....sorry previse pitam
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...