Potreban mi je dump (eeprom24C02) za Samsungov monitor model 750S; model code DP17LS7L, shasija BH41-001A, ako moze neko da mi pomogne posto na google nisam uspio pronac
unaprijed hvala
PC Monitor dump?
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: PC Monitor dump?
Ne znam zašto ti treba , postavi prazan i podesi u meni-u položaj slike,visinu itd.
- Attachments
-
- 750S(DP17LS7U).zip
- bin fajl
- (469 Bytes) Downloaded 321 times
hvala
a znaci mogao bi i sa praznim eepromom rijesit problem (problem je upali monitror i onda mu samo blinka signalna ledica-monitor na mrezi "zbog cega mislim da je problem eeprom")? samo da podesim polozaj slike i to je to?
a znaci mogao bi i sa praznim eepromom rijesit problem (problem je upali monitror i onda mu samo blinka signalna ledica-monitor na mrezi "zbog cega mislim da je problem eeprom")? samo da podesim polozaj slike i to je to?
Ne znam za taj ali bi trebalo da izbaci poruku nema signala , osim ako nije neka stara verzija.
Sama led dioda za indikaciju napajanja ne govori da monitor radi ali se mora čuti zvuk pojave visokog napona kao tiho pucketanje.
Sama led dioda za indikaciju napajanja ne govori da monitor radi ali se mora čuti zvuk pojave visokog napona kao tiho pucketanje.