Nasao sam po netu upustva kako blokirati brojcanik u telefonskoj centrali i imas posle besplatne pozine.Kao odredjena frekvencija zvuka ako se pusti u slusalicu ona blokira brojcanik pa me zanima da li je to istina i da li to stvarno moze nasao sam neka uputstva na hrvatskom i na engleskom ima neki plavi box,zuti,box ,crveni box......
blue box(plavi box) je izumio neki hacker jos 70-tih ili 80-tih godina, radi na principu da djecijom zvizdaljkom zvizdis u tu kutiju i frekvencija se podudara sa frekvencijom telefonske linije, a u centrali dobiju signal kao besplatni poziv; ili nesto tako neznam, zaboravio sam, al to neradi kolko ja znam, za yellow i red box(zuti i crveni) nisam cuo pa neznam.
aj mi posalji kako se to radi na pm ili mail
i nema pjesme, i nema cuge da pozdrave forza fiume, forza fiume,forza fiume, da pozdrave forza fiume
Evo nesto kao hacking dok ja neiskopam iz kompa ovo o telefonu.@trax ako nesme ovo ovako da se objavi ti ga ponisti.Otkud znam mozda je zabranjeno ili nekom smeta
na digitalnim centralama mosh zaboravit,jednio ako negdje ima neka raskupusana... to zlatno vrijeme boxova je bilo 80ih.... sad chekamo novi val za 21 stoljeche ,shto ste tek sad phreak pocheli nja nja =P ,sjecham se prije par godina i vishe kad sam prtljo po govornicama ^^ i ptt kutijama