EEPROM ATMEL AT 25160N

Ako želite razmijeniti neke dijelove sa kolegom ili tražite neki dio, ovo je forum za vas.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

EEPROM ATMEL AT 25160N

Post by stojke369 »

Treba mi eeprom spi ATMEL AT25160N mislim da ga menja M25C160.To je integral za Blaupunkt auto kasetofon iz Fiat Punto.
Ako neko ima da mi posalje platicu i integral i postarinu jer ga u Srbiji nigde nema.Unapred hvala!!!! :D
buco

Post by buco »

Nazovi firmu Primotronic [ zastupnika RS componentsa u Hrvatskoj ] , ili odi na njihov board , nisu bas prejeftini ali je velika vijerojatnost da ce imat taj SPI flash .Downlodaj njihov katalog sa sajta i tamo imas i cijene bez PDVa.
Pozdrav
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

Ako mozes postavi mi njihov sajt :D
buco

Post by buco »

mislim da su na ovoj adresi

http://www.primotronic.hr [ ili www.primotronic.com ]
ako ne probaj na www.rscroatia.com
Pozdrav
P.S sad sam provijerio ova prva je OK ! odi na RS katalog i skini ga u racunalo trazit mozes i po internom broju i po tvornickoj oznaci dijela uz njega je i info dal ga imaju na skladistu i koliko kosta [ bez PDV].
trax
Administrator sajta
Administrator sajta

Re: EEPROM ATMEL AT 25160N

Post by trax »

Joj ovo je tema iz 2005 godine, ali imam na stolu taj radio iz Fiat Punto. Ne daje nikakve znakove zivota kada s pritisne ON/OFF dugme. Mikrokontroleri imaju napon, kristali rade, sve fercera ali on nece da se upali.
Sad sumnjam na EEPROM.

Stojke, jesil sta rijesio??? Sjecas li se...?
buco-1
Napredujem
Napredujem

Post by buco-1 »

Hm, čudno. M25 serije su dosta stabilne. Ja sam ih koristio u par uređaja i nikad nisam imao problema s njima. To bi koliko vidim mogo biti 16Mbita spi flash.
Ja sam ih naručivao iz Mousera (onog u USA).
Izlemi ga i spoji na nešto, ATmegu npr. i pročitaj ga. U soic 8 kučištu je ili?.

P.S. Bilo je to jakooo davno. @Stojke jesi uspio nać taj flash?
Today's scientists have substituted mathematics for experiments, and they wander off through equation after equation, and eventually build a structure which has no relation to reality.
- Nikola Tesla
trax
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by trax »

Stojke je imao problem na tom istom radiju, pa reko ako je do EEPROM-a da znam, a ako nije, da vratim radio jer nemam pojma sta bi mu moglo biti. Nemam vremena da ga testiram, vec sam sklopio radio. Pa cekam stojketa :)
buco-1
Napredujem
Napredujem

Post by buco-1 »

Pametno! :P

OFF theme:
Bas koristim takav flash kao test memoriju za kernel malog OS-a. Te memorije, kao i mikroSD kartice, su odlične za pohranu velikih količina podataka a kao stvorene su na mirkoračunala. Parelelne flash memorije su "nezgrapne" za primjenu u malim 8 bitnim sustavima.
Today's scientists have substituted mathematics for experiments, and they wander off through equation after equation, and eventually build a structure which has no relation to reality.
- Nikola Tesla
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

Meni je samo trebao eeprom zato sto je prilikom skidanja predhodnog za dekodiranje iskidana jedna nozica i to nezgodno da nije moglo da se zalemi.

Trax imas PP :wink:
Post Reply