Marija

Svi novi članovi koji se registruju na forum se predstavljaju ovdje.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax

Post Reply
Marija

Marija

Post by Marija »

Evo narode dosla i ja ovde... imam 15 godina i planiram upisati ETS iako nisam vicna u uopste raspoznavanju alata ili bilo cega, zelim postati programer te upisujem informatiku u toj srednjoj skoli. Treba mi pomoc... trebam napraviti rad iz tehnickog (u pitanju je elektromagnet) zelim da napravim nesto zanimljivo (nije mi toliko zanimljivo kad privlaci spajalice) i korisno ako je ikako moguce... znam da mnoge stvari rade na principu el. magneta i da je to stvano koristan izum... ako iko ima kakvih ideja molim vas da mi javite... evo da bi to trebala zavrsiti do cetvrtka, sto znaci da vjerovatno necu ni stici poslusati vase savjete al ipak pokusavam... MOLIM VAS POMOC POTREBNA xD :lol: Uspup ime mi je Marija, stanujem u Banjoj Luci reko ipak da se malo predstavim... unaprijed hvala... :)
NISAM JA!
Black Angel
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Re: Marija

Post by Black Angel »

Mozes jako lako napraviti neki mali elektromotorcic...
http://sci-toys.com/scitoys/scitoys/ele ... html#motor
Malo zice, nekakav jaci magnetic, baterija i ko bog..... :wink:
Korg X5D <3
Marija

Re: Marija

Post by Marija »

Hvala ti na pomoci... Ma znas sta ja sam mislila napraviti nesto jako zanimljivo da se dokazem prije nego sto odem u elektro skolu al nista od toga... ipak cu napraviti da privlaci sijalice, nemam vremena da nesto izmisljam... xD hvala... :)
NISAM JA!
Post Reply