Skart neradi?
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Skart neradi?
Na TV-u Skart prikljucak nerad, vec nekoliko dana se desava to da DVD gubi vezu sa TV a sada je nema vise nikako, pomislio sam da nije do DVD-a pa sam probo sa modemom od "moja TV" i tako sam se uvjerio da je do skarta na TV-u ,sta bi trebo da pogledam- zamijenim na sasiji?
Re: Skart neradi?
pa eventualno maglenke ili prednje levo krilo,vezni lim ,blatobran sasiji ,cega kojij,..itd
prvo prveri kabl da nije u prekidu ,a onda otvori tv ili dvd vec koju sasiju to znas i prelemi kontakte utcnicu scarta,e ako to nije onda se batali sasije pa daj to majsteru da ti zameni ic kolce
prvo prveri kabl da nije u prekidu ,a onda otvori tv ili dvd vec koju sasiju to znas i prelemi kontakte utcnicu scarta,e ako to nije onda se batali sasije pa daj to majsteru da ti zameni ic kolce
ovo sam sve ranije vec bio uradio ,prelemio kontakte zamijenio 2 kolca HCF4052 ali nista nisam postigo ,a sta moze jos da bude sasija je od TV-a CY-PH2529-PD
Probaj sa zamenom dampa ali predhodno sacuvaj taj sto skines da bi mogao da vratis ako nesto ne bude dobro sa drugim dampom.