Kupio sam willemov programator i spojio sam ga sa racunalom tamo gdje se ustekava printer.
Svijetli mi crvena lampica, ali ne znam kako da ga pokrenem!
Bilo kakva pomoc je dobro dosla...
http://www.elektronika.rs.ba/data/proje ... illemprog/
Pomoc oko programatora?
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: Pomoc oko programatora?
Što znači da neznaš kako da ga pokreneš? Ako svjetli crvena lampica to je dobar znak. Možda samo trebaš ubaciti PIC, otvoriti softver, odabrati HEX i programirati, ali pazi da dobro postaviš sve jumpere, što ti piše u uputstvu, a možeš i sa sheme pročitati.
Ne vjeruj u čuda - računaj na njih!
ajde da ne otvaram novu temu za Willem .Dobio sam danas od druga ne zarviseni porgramator i to mislim da
WILLEM EPROM PROGRAMMER - PCB 3b,polemljeni kratko spojnici i neki delov pa sam uzeo da ga radim dalje,nemam zif 32 mego sam stavio obicno podnozje>E sada mene interresuje sledece posto negde sam procitao na nekom pametnom forumu gde niko nece da da info a dok im ne paltis 20 eur za exper :
da postoje neke prepravke za ovaj programator tacnije dve ,i da ako ima kratko spojnike da onda mora da ide ZIF32 podnozje ,da li neko nesto zna o ovome i ima pravljen programator bez zif-a
WILLEM EPROM PROGRAMMER - PCB 3b,polemljeni kratko spojnici i neki delov pa sam uzeo da ga radim dalje,nemam zif 32 mego sam stavio obicno podnozje>E sada mene interresuje sledece posto negde sam procitao na nekom pametnom forumu gde niko nece da da info a dok im ne paltis 20 eur za exper :
da postoje neke prepravke za ovaj programator tacnije dve ,i da ako ima kratko spojnike da onda mora da ide ZIF32 podnozje ,da li neko nesto zna o ovome i ima pravljen programator bez zif-a
imal neko ovaj programator ?
nasao sve ....resio
Sad i ti mozes da naplacujes po 20 € savjet
ma jok ja kod mene fr*e
samo kome da i naplatim kad na celom forumu niko nema stari krs WILLEM
ma salim se naravno nego citao sam nesto na forumu kada je jedan clan sa ovog foruma postavio slicno na nekom drugom, (gde su pola od njih ovde )
pa se salim
samo kome da i naplatim kad na celom forumu niko nema stari krs WILLEM
ma salim se naravno nego citao sam nesto na forumu kada je jedan clan sa ovog foruma postavio slicno na nekom drugom, (gde su pola od njih ovde )
pa se salim