Multiturn pot. 10K
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
- Feko
- Stariji član
Multiturn pot. 10K
Potreban 1 komad višeokretajnog potenciometra od 10K. Konačno mi je napravljena prednja strana za funkcijski generator, pa da ga napokon zgotovim...
http://www.elektronika.ba/forum/viewtop ... =26&t=8710" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.elektronika.ba/forum/viewtop ... =26&t=8710" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Multiturn pot. 10K
Ajde još nešto traži, da ti nešaljem samo to.....
- Feko
- Stariji član
mislim da mi fali i jedna BNC utičnica na šaraf
..jel si gledao na tavan...ima li žica večeg presjeka
..jel si gledao na tavan...ima li žica večeg presjeka
Ima ja kupio pre neki dan Ali ako ti se isplati
EDIT Eeeee radis u firmu a nemas BNC
EDIT Eeeee radis u firmu a nemas BNC
utičnica: bijela ili žuta...
Nešto žica ima, ali ništa po tvojoj volji ( od debljih ima cca 40mm2, ali ne preveć)
Nešto žica ima, ali ništa po tvojoj volji ( od debljih ima cca 40mm2, ali ne preveć)
- Feko
- Stariji član
daleko si mi stojke, jedino ako možeš dobaciti...da ja uhvatim
frend je prije kupio viseokterajni pot u chipoteki pa ih pitaj malo
bio je oko 100 kuna
bio je oko 100 kuna
Nikad briga, nikad stres, pijte samo Kraš Express
- Feko
- Stariji član
Oko 50tak kuna su u čipoteci...no ne da mi se samo zbog toga ići u Osijek...
edit:
http://www.chipoteka.hr/www_new/modules ... 2810005001" onclick="window.open(this.href);return false;
edit:
http://www.chipoteka.hr/www_new/modules ... 2810005001" onclick="window.open(this.href);return false;
Zagreb:2810005001 MULTIPOT 534 B 10 KR 2W Dolazi za 3 dana [Proizvod nije dostupan] [Nema akcije] 52.05 kn [Stavi u koaricu:MULTIPOT 534 B 10 KR 2W]
Kutina, pozicija: moj tavan: trećina cijene, preksutra ti je na stolu....
Kutina, pozicija: moj tavan: trećina cijene, preksutra ti je na stolu....
- Feko
- Stariji član
...dalje ćemo u 4 oka...
salju oni i postom
postarina 30 kn
ja kupovo neka kola pred koji mjesec jer cipoteka u rijeci nije imala pa sam moro narucit iz zagreba
postarina 30 kn
ja kupovo neka kola pred koji mjesec jer cipoteka u rijeci nije imala pa sam moro narucit iz zagreba
Feko, za tebe i ostale dalje ćemo u 3 oka, zato što sam ja jedno izgubio prije 20 i kusur godina....
Kizbaja, kod mene na tavanu ima svega, a poštarina je do 10 kuna....
Kizbaja, kod mene na tavanu ima svega, a poštarina je do 10 kuna....
Multiturn pot. 10K
To se tako ne radi. Ako je ista kuća, onda zamoliš da prebace iz jedne prodavaonice u drugu. Ako nema u Fiume, zamoliš prodavača da pogleda u kojoj prodavaonici ima (on ima tu mogućnost). Zatim nazoveš komercijalu (za broj telefona pitaš prodavača) i kažeš što ti treba, da si provjerio gdje ima i da oni to međuskladišnicom prebace u Fiume. Još zamoliš da ti rezerviraju (napišu tvoje ime na ambalažu). Još ti preostaje samo da se moliš Bogu da ne zagube taj paketić, kao što se meni dogodilo lani. Dva dana su ga tražili ....kizbaja wrote:salju oni i postom. postarina 30 kn. ja kupovo neka kola pred koji mjesec jer cipoteka u rijeci nije imala pa sam moro narucit iz zagreba
sjetio sam se ja i toga al nisam mogo cekat dva tjedna da posiljke iz zagreba krenu za rijeku
bar su mi tako rekli i u rijeci i u zagrebu pa sam moro narucit postom
dva kola LM556 su me dosla oko 40 kuna=kola po 2.5, postarina 30 i posta uzela oko 8
jebiga bilo hitno pa sam moro
@bob4 jel imas kakvih velikih feritnih jezgri? da moze gurat oko 3kW
bar su mi tako rekli i u rijeci i u zagrebu pa sam moro narucit postom
dva kola LM556 su me dosla oko 40 kuna=kola po 2.5, postarina 30 i posta uzela oko 8
jebiga bilo hitno pa sam moro
@bob4 jel imas kakvih velikih feritnih jezgri? da moze gurat oko 3kW
@kizbaja, kaj se nisi javil, bi ti ih ja kupil u zagrebu i poslal isti dan za 2kn poštarine... ?
mega162 - jbg., tad jos nisam bio na forumu pa se nismo ni znali, al ako sta budem trebo javim ti, i obrnuto
bob4 - za jezgru sam pito onako usput, nije potrebno uopce, nego sam mislio ako nalitim na koju pa da se pozabavim da pokusam napravit kakav inverter za varenje, al to moze cekati
hvala momci
bob4 - za jezgru sam pito onako usput, nije potrebno uopce, nego sam mislio ako nalitim na koju pa da se pozabavim da pokusam napravit kakav inverter za varenje, al to moze cekati
hvala momci
odmene neke stvari dobiješ i bez poštarine. Nećak mi studira na strojarstvu. Onaj najveći u formuli student...
ma naravno da niti ja nebi tražil te 2kn za poštarinu svako javi ako ćeš što trebati
bob4, hehe, i ja sam na strojarstvu
bob4, hehe, i ja sam na strojarstvu