Pozdrav svima na forumu.
Zanima me da li se ima gdje nabaviti ovaj DTMF Reseiver. Pokusao sam u Integralu u Tuzli i na elekstronika.rs.ba ali bezuspjesno.
Ako ovo ne nadjem morat cu to onda odraditi sa uC i Goertzel algoritmom, a to mi se ne radi posto ne razumijem bas najbolje taj algoritam
MT8870 - gdje nabaviti u Bosni
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: MT8870 - gdje nabaviti u Bosni
Ja sam to kolo uzeo u http://www.rselectronic.ba/ A oni se nalaze na Dobrinji u Sarajevu.
Imam ja nekih ploca na kojim se nalazi po 2 komada, mogu ti dati bez problema... Radi se o SMD kucistima, ne znam koje je pakovanje (nema ploce pri ruci) ali znam da je komforno za raditi, nije neka superminijatura...
Ploce su od NTova za ISDN...
Lokacija - Bijeljina
Ploce su od NTova za ISDN...
Lokacija - Bijeljina
Poslao sam mail na RSELEKTRONIC, pa cekam odgovor, mada nisam nasao u njihovom katalogu nista slicno.
Gledao sam i u Conrad-u imaju ga samo do aprila ove godine, izgleda nece ga vise ni tu biti.
Odgovara meni i SMD, snasao bih se sa lemljenem istih na plocicu. Ja sam iz okoline Tuzle kako bih mogao dobiti (naravno uz nadoknadu) makar jedan komad, meni dosta
Gledao sam i u Conrad-u imaju ga samo do aprila ove godine, izgleda nece ga vise ni tu biti.
Odgovara meni i SMD, snasao bih se sa lemljenem istih na plocicu. Ja sam iz okoline Tuzle kako bih mogao dobiti (naravno uz nadoknadu) makar jedan komad, meni dosta