Postvanje svim clanovima i ljudima dobre volje.
Potrebna mi je nekakva sema za spajanje dva ili tri dinamicka mikrofona. Ja bi to na jedan izlaz sa master potenciometrom. To bi povezao sa gotovim "fabrickim" daljincem pa u miksetu, sto znaci da radi na bateriju. A ujedno da mi moze raditi povezano sa kablom na miksetu.
Moze i sa gain, treble, mid, bas, volume ili nesto od toga da ima na masteru ili za svaki mikrofon.
PS. Da se pri tome ne gubi na kvaliteti zvuka-mikrofona.
Unapred Hvala
povezivanje dva ili tri dinamicka mikrofona
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: povezivanje dva ili tri dinamicka mikrofona
Da bi to uradio treba ti mikseta sa tri ili više mikrofonskih ulaza - izlaz te miksete možeš spojiti na pojačalo ili na drugu miksetu ...
... možda te ovo zanima?
http://www.eleccircuit.com/easy-audio-mixer-by-lm837/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.eleccircuit.com/easy-audio-mixer-by-lm837/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nasao sam ovo na netu SLIKA DOLE.
Posto ovo nemogu nigdje da nadjem da kupim ako bi mogao neko da mi posalje semu.
PS. samo bi ja ovde jos volume na kraju.
HVALA UNAPRIJED
Posto ovo nemogu nigdje da nadjem da kupim ako bi mogao neko da mi posalje semu.
PS. samo bi ja ovde jos volume na kraju.
HVALA UNAPRIJED
- Attachments
-
- 2.jpg (19.32 KiB) Viewed 3970 times
Na slici je dato jedno jednostavno rješenje - poboljšanje ovog jednostavnog rješenja je da dodaš pojačalo.
Mala napomnena - uz ovu shemu phantom power is NOT passable
Mala napomnena - uz ovu shemu phantom power is NOT passable
- Attachments
-
- Jednostavna mikseta
- EK__1__xxxxxxxxxxxx.JPG (6.44 KiB) Viewed 3942 times
Pozdrav svima.
Ako se ovako spoje po dva mikrofona na miksetu na sve kanale dali će mikseta to moć izdržat da nešto ne pregori?
Ako se ovako spoje po dva mikrofona na miksetu na sve kanale dali će mikseta to moć izdržat da nešto ne pregori?