BA 1404

Ako želite razmijeniti neke dijelove sa kolegom ili tražite neki dio, ovo je forum za vas.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
Feko
Stariji član
Stariji član

BA 1404

Post by Feko »

poklanjam...da vidim koliko ste brzi :lol:
Smjesko
Stariji član
Stariji član

BA 1404

Post by Smjesko »

Kad bih ja imao vremena emitirati, javio bih se. Jedva nađem vremena i za slušati. :ohno:
Nego, imaš li ti kakvu shemu poput one što si radio s PLL kontrolom i displejem na kojem se vidi frekva. Treba mi samo oscilator na kojem mogu vidjeti frekvu na kojoj oscilira i da to sve stane na mali prostor :?:
Jednom sam na netu vidio nešto takvog, ali nije bilo pojedinosti za samogradnju. Bilo je samo kao gotov projekat za kupiti.
Feko
Stariji član
Stariji član

Re: BA 1404

Post by Feko »

pa može se ova shema iskoristiti http://www.eleccircuit.com/ramsey-25-ba ... ansmitter/" onclick="window.open(this.href);return false;
i samo dodati recimo ovaj PLL sa displayem. http://pirateradio6.tripod.com/PLL_tsa5511_display/" onclick="window.open(this.href);return false;
sad koliko je to malo :roll:
Feko
Stariji član
Stariji član

Post by Feko »

edit: a uvijek se može naručiti ovaj skupi mp3 player, transmitter...http://www.buyincoins.com/car-kit-mp3-m ... -1882.html" onclick="window.open(this.href);return false;
radi to lijepo na nekih 10m stereo bez šumova.
Feko
Stariji član
Stariji član

Post by Feko »

...javilo se već par ljudi...još malo čekam, pa ću imena u šešir i izvlačenje...samo moram nabaviti hostesu :wink:

edit:
dobitnik će biti objavljen u Glasu Koncila...i naravno, na forumu :lol:
Smjesko
Stariji član
Stariji član

BA 1404

Post by Smjesko »

Na ova prva dva linka su varijacije na temu onog 8-vatnog odašiljača čiji link sam davno postavio i koji si ti Feko čini mi se radio.
Ovaj drek na zadnjem linku bi možda bio rješenje za ono što mi treba. Naime, treba mi da odašilje samo nosilac i da se dade fino ugoditi te da je stabilan. Ubiše me sa cjelodnevnim drndanjem radija pa im hoću sjebat znanje tako da im odašiljem tišinu. :twisted: :ohno:
Sad moram samo još proučiti kako da dođem do toga. Feko, jesi li ti kupovao nešto s ove stranice gdje nude ovaj drek?
Feko
Stariji član
Stariji član

Post by Feko »

Naravno da jesam, no ne sjećam se da li je to bila baš ta stranica koju sam postavio...ali iznos je bio neznatno manji od 4 dolara.
Moram priznati Smješko da si me razočarao :roll: uopće se nisi nadovezao na spomenutu hostesu koju sam spomenuo u prošlom mom postu :lol: :lol:
Smjesko
Stariji član
Stariji član

BA 1404

Post by Smjesko »

Pa, u pravilu, prije nego ne počnem nadovezivati i / ili vezati - moram vidjeti i opopati hostesu :!: :wink:
Post Reply