Koje programe koristite za internet.Anti virusi,zastide,dodaci......... Moj komp kad se god nakacim nesto salje za 5-6minuta posalje 2-3megabajta i nije mi bas cist
STOJKE mogu ti poslati disk sa programima kas,adaware,outpost,shareaza,mozila thunderbird-firefox...
samo ces neke morati apdejtovati
Imam ja 80 diskova sa programima pola su dvd diskovi ali otkud znam sta da koristim sve mislim da mi se nesto zavuce u komop i salje podatke negde a antivirus nije dovoljan da ga blokira pa zato i pitam za savet hvala na ponudi u svakom slucaju ako ti isto nesto zatreba javi saljem ti
Kakvi ste vi likovi...Ja nemam nijednog programa , pa nemam virusa, mozda i imam , ali ono sto sam sam sebe zarazio , dok sam bio do grla u hackingu . NECE GROM U KOPRIVE
Hm...Ako mi ne smeta , boli me uvo ima li ga ili nema
Provjeravam procese u task manageru , u potrazi za trojancima , ponekad pokrenem nesto protiv crva i to je to... Redovno reinstaliram sistem (svaka 2-3mjeseca)
Stojke ta slika je iz pakla? 46.6Kbps
Najcudnije je sto si uspio napraviti 8mb prometa za 19 minuta
Nekad je bilo 12.3Kbps do pre 3-4meseca
A koliko je tebi
Pa i nije cudno sto napravi toliki promet zato sto mi blokira komp. internet sve i onda on salje samo tako
Da li moze da se vidi sta on salje i ako moze gde se ulazi da se pogleda
Cemu sluzi zone alarm
I jos nesto 2 puta sam se izjebao da instaliram SP2 za XP i nikad vise to je obicna glupost batrem po meni (dzabe zastita kad mi on ukoci komp. skroz )
Sad cu najverovatnije da formatiram komp
A gde se nalaze emailovi da ih sacuvam pa da ih posle samo vratim u novu bazu Znam ja jedan po jedan da sacuvam ali me zanima kako celu bazu da sacuvam
zone-alarm - firewall, super stvar,bilo koji program kad hoce komunicirat preko neta ZA te pita za dopustenje. ti mu mozes odredit koje programe da trajno pusta na net,znaci bez pitanja itd. ako ti nesto ude u komp ne moze se spojit ako mu ti ne dopustis,ne moze se nista ni instalirat bez dopustenja. cuva te i od spywera i virusa.
uglavnom, nadzire cijeli promet, komp-net