zanima me da li na svim ili na nekim pic-ovima je moguce prosiriti, neznam kako, flash memoriju da bi se moglo napisati mnogo vise naredbi nego inace npr. ako inace moze da stane 200 naredbi (ove cifre sad lupam bez veze) da li nekako moze da se ubaci jos neki IC ili nesto da bi moglo da se ispise 20 000 naredbi
ovo mi treba za jedan poveci LED matrix (nisam jos tacno izracunao ali blizu 200 LED) a posto ce morati da pravi i slike i da pise textove onda ce trebati malo duzi kod
e sad ako se memorija nemoze prosiriti da li bi onda moglo da se veze na komp pa da sa kompa dobija komande?
i usput me zanima na koji nacin ,verovatno ima tamo u pedjinom tutorijalu ali nemogu sad da nadjem pa samo nabrzinu da mi neko kaze, se moze vremenski ili brojcano ograniciti ponavljanje jedne petlje
tipa imam jedu petlju koju zelim da se ponavlja 3sekunde ili ako traje 0,03s onda 100 puta da se ponovi da bi dobio 3 sekunde
prosirivanje flash memorije
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: prosirivanje flash memorije
1.koji ti PIC posedujes?
2.KOD pises tako da prikazuje nesto sto recimo cuvas u nekom EEPROMU npr. 24C32 ili slicno i onda te tvoje slicice i slova vuces iz EEPROMA.Sto veci EEPROM vise karaktera.Zar ovo nije logicnije od te tvoje sulude avanture.
2.KOD pises tako da prikazuje nesto sto recimo cuvas u nekom EEPROMU npr. 24C32 ili slicno i onda te tvoje slicice i slova vuces iz EEPROMA.Sto veci EEPROM vise karaktera.Zar ovo nije logicnije od te tvoje sulude avanture.