hr-elektronika
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: hr-elektronika
DVD 1 se uploada i ima još četiri dijela. Ma podići ću ja to sve. Malo da pročistim kablove i ruter sa 8GB uploada
Uploadano. Javljajte mi se na PM kome trebaju linkovi.
A yebemu, kad nema "edit" pa moram novi post pisati
@Trax, @Pedja, @Stojke, mogu li ja sve te linkove staviti u textualnu datoteku i tu datoteku uploadati ovdje na forum? Jednostavnije je tako, nego da svima posebno šaljem preko PM-a...
@Trax, @Pedja, @Stojke, mogu li ja sve te linkove staviti u textualnu datoteku i tu datoteku uploadati ovdje na forum? Jednostavnije je tako, nego da svima posebno šaljem preko PM-a...
- Feko
- Stariji član
NE MOŽE ups pa mene se nije pitalo
Ne moze nazalost.
Skinuo sam dio, nekih 15-ak dijelova prvog DVD-a i kad otvorim neku od arhiva unutra su mape, ok uđem, i onda neke fajlove otvori, a neke neće. Kaže: There was an error opening this document. This file cannot be found. Je li netko imao taj problem, zna li tko kako to srediti?
Mislim da bi trebao skiniti sve linkove (dijelove, partove) da bi ti to kao cjelina radilo kako treba. Jer WinRAR je to sam "podijelio" na nekoliko dijelova.
OK, to sam i predpostavio. Kako se to na kraju spaja u cjelinu?
Kada skineš sve dijelove, jednostavno otvoriš prvi dio i sve što je u arhivi, odvučeš u neku mapu. A možeš i sa desnim klikom na arhivu i kliknit "Extract Files". Sad nisam siguran za ovo Extract Files kada se radi o više dijelova, nisam to još koristio. Ali 100% sam siguran u onaj prvi način (otvoriš prvi dio i sve odvučeš u neku mapu). Ako budeš i dalje imao problema, tu sam
Thanks Voltmetre
Valjda cu danas uspiti dovršiti prvi DVD, sporo ide jer treba cekati 15 min između svaka dva downloada.
Valjda cu danas uspiti dovršiti prvi DVD, sporo ide jer treba cekati 15 min između svaka dva downloada.
@voltmetar220
Puno hvala! Sve skinuto i radi!
Josip
Puno hvala! Sve skinuto i radi!
Josip
Ma nema problema . A ako ti se neda čekati između svakog downloada 15 min., kada skineš jedan link, napravi rekonekciju da ti se promjeni IP adresa
Edit: Ja ako nabavim nekog sličnog materijala, rado ću to podijeliti s vama
Edit: Ja ako nabavim nekog sličnog materijala, rado ću to podijeliti s vama
Skinuo sam prvi DVD i sve radi. Problem je bio u tome što neće da mi otvori fajlove s našim slovima u nazivu fajla (č,ć,š,ž), ali kad promijenim ime sve radi.
Hvala!
Hvala!
-
mole li mi neko poslati linkove na pm.hvala unaprjed
moze li i meni linkove
hvala!
hvala!
Moderator, ajde zaključaj ovu temu da se ne spama više.
Ja sam lijepo napisao da se za linkove obratite na PM, a ne ovdje na forumu. Neki to ne razumiju
Ja sam lijepo napisao da se za linkove obratite na PM, a ne ovdje na forumu. Neki to ne razumiju
Imam linkove, samo me zanima jeli treba pass za otvoriti file.
Ne treba.
Skinuo sam oba dvd-a i kada mi ih ekstraktira pise neko upozorenje u vezi winrara kad ekstraktira pise nesto 260 characters, kako da to riješim pa da mi sve ekstraktira.Kada mi ekstraktira prvi dvd ima oko 1 gb , drugi oko 500 mb, i kako da pokrenem onaj elektor.