hr-elektronika
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: hr-elektronika
Čini mi se da "jure_g" nije online u zadnje vrijeme. Može li mi netko poslati linkove Hr1-Cd2 i Hr2?
Ovo je interesantnije od golih teta ..može i meni linkovi ?
Hvala
Hvala
Prijedlog: Onaj tko nema linkove ali je to skinio, može li ponovo podići na Rapidshare? Ako je problem da svima šalje link, neka meni pošalje i onda ću ja preko PM-a slati ostalima kome treba. Hvala
Pozdrav
I meni trebaju linkovi, lijepo molim
I meni trebaju linkovi, lijepo molim
Trebaju nam svima linkovi pa nitko ne salje. Nije valjda da nitko nema?
Ako netko ima to skinuto i flat bilo bi lijepo da ponovno uploada.
Ako netko ima to skinuto i flat bilo bi lijepo da ponovno uploada.
Zar stvarno nitko nema te cd-e da ih uploada?
Ako se vam neda uploadat, ljepo molim pošaljite ih meni pa da ih stavim na rapid pošto imam premium acc i flat paket.
Ako se vam neda uploadat, ljepo molim pošaljite ih meni pa da ih stavim na rapid pošto imam premium acc i flat paket.
Evo, ja citiram svoj post, a i slažem se sa @Tiger-om.voltmetar220 wrote:Prijedlog: Onaj tko nema linkove ali je to skinio, može li ponovo podići na Rapidshare? Ako je problem da svima šalje link, neka meni pošalje i onda ću ja preko PM-a slati ostalima kome treba. Hvala
- Feko
- Stariji član
Ja sam to već 2 puta slao ljudima poštom Puno mi je da dižem sve na rapid @Voltmetar, javi mi adresu na PM pa ću ti to spržiti na 2 DVD-a i poslati pa ti to onda dilaj do mile volje
Imaš PM
Dobio sam DVD-e. @Feko, puno hvala, car si
Ja ću slati ostalima, nije problem, samo, imate li ideju na koji servis da dignem ta dva DVD-a? Ipak je to 8 i kusur gigabajta
Ja ću slati ostalima, nije problem, samo, imate li ideju na koji servis da dignem ta dva DVD-a? Ipak je to 8 i kusur gigabajta
Moj prijedlog je Rapidshare.
Ako imaš flat, najjednostavnije digni na rapid.
Kad uploadaš ,ako nije problem zamolio bih te da mi pošalješ linkove
Kad uploadaš ,ako nije problem zamolio bih te da mi pošalješ linkove
NE.......
Imam flat, uopće nije problem to uploadati! Samo, zanima me kako mogu 4 GB "rastaviti" na nekoliko linkova po 300 MB? Da ide na oni foru u WinRar-u, part1, part2, part3...
Nađeš file koji želiš uploadat, i klikneš desni klik na njega, i iz izbornika koji ti se otvori izabereš "Napravi arhivu...".
Nakon toga ti se otvori prozor, i u lijevom donjem kutu imaš opciju razdvoji na dijelove. Tu imaš neke već preporućene veličine, a ako ti niti jedna ne odgovara, možeš sam upisati željenu veličinu.
Veličina koju ti upišeš je najveća moguča veličina file-a, i WinRAR će sam podjelit datoteku na više dijelova, tako da niti jedan dio ne bude veći od veličine koju si upisao.
Dakle prema tome da si ti spomenuo da želiš djeliti na file-ove veličine od 300MB, moraš upisati veličinu u byte-ovima 314572800. Vrstu kompresije možeš postaviti na najbolje.
Nadam se da sam ti pomogao. I usput te molim, kad budeš gotov sa uploadom da pošalješ i meni linkove.
Unaprijed se zahvaljujem
Nakon toga ti se otvori prozor, i u lijevom donjem kutu imaš opciju razdvoji na dijelove. Tu imaš neke već preporućene veličine, a ako ti niti jedna ne odgovara, možeš sam upisati željenu veličinu.
Veličina koju ti upišeš je najveća moguča veličina file-a, i WinRAR će sam podjelit datoteku na više dijelova, tako da niti jedan dio ne bude veći od veličine koju si upisao.
Dakle prema tome da si ti spomenuo da želiš djeliti na file-ove veličine od 300MB, moraš upisati veličinu u byte-ovima 314572800. Vrstu kompresije možeš postaviti na najbolje.
Nadam se da sam ti pomogao. I usput te molim, kad budeš gotov sa uploadom da pošalješ i meni linkove.
Unaprijed se zahvaljujem
Hvala, skužio sam
Ja vam javim kada dignem 8GB na Rapidshare ( ), i onda kome treba, neka kaže, preko PM-a ćemo dilati linkove
Ja vam javim kada dignem 8GB na Rapidshare ( ), i onda kome treba, neka kaže, preko PM-a ćemo dilati linkove
Upload u tijeku. Morat ćete se malo strpiti, jer to je ipak 8GB, a ja imam upload brzinu samo 256kbps
Kolko si stigo, jel ti treba pomoc?voltmetar220 wrote:Upload u tijeku. Morat ćete se malo strpiti, jer to je ipak 8GB, a ja imam upload brzinu samo 256kbps