Napravio pojacalo Max 200W sa stereo predpojacalom i VU-metr
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
- juka vk
- Pravo sam se raspisao :)
Re: Napravio pojacalo Max 200W sa stereo predpojacalom i VU-metr
seme sam nasao na internetu, tamo ima brdo toga samo google !!!!!
- Black Angel
- Odlično uznapredovao
Aj molim te reci mi kako si napravio one skale oko potenciometara ?
Korg X5D <3
Ako se ne varam,on je koristio kutiju od starog recivera...tako da su one skale origigi
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...
- juka vk
da skala je od starog pojacala, a na tim mjestima pleksiglas nisam obojao tako da se vidi kroz njega
izgleda vrhunski...
@black... widi u firmama koje rade reklame na upaljacima i sl da ti naprave skalu u mjerilu...
@black... widi u firmama koje rade reklame na upaljacima i sl da ti naprave skalu u mjerilu...
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...
- juka vk
a evo ti odlican program koji radi skale i ostale stvari
http://www.elektronika.ba/forum/viewtop ... t+designer" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.elektronika.ba/forum/viewtop ... t+designer" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrav ekipo.
Novi sam na forumu zato Vas molim da mi oprostite ako napravim kakav propust il tak nekaj
Trenutno radim slićno pojačalo ( 2x TDA7294) zato bi Vas zamolio da mi zakaćite link od PCB-a od pretpojačala koje je na ovom postu korišteno za takvo pojačalo (TDA1524).
Došao sam prekasno i linkovi za PCB mi ne vrijede a oni koji valjaju me bacaju na stranicu sa ćirilicom koju uopće ne kužim. Probao sam sam nekak doć do tog PCB-a ali nisam uspio. Na netu nisam našao ništa.
Uglavnom moja ideja je iskoristiti stare dijelove koji su mi ostali u radioni i sklopiti sve to u jedno pojačalo da grmi u vatrogasnim domovima i na rođendanima. Stavio sam 2 x TDA7294 i staviti ću vumetre sa IC-om A277D. Samo mi još treba to pretpojačalo da stvar bude kompletna.
Molim Vas da mi pomognete ako Vam nije problerm.
Unaprijed hvala!
Novi sam na forumu zato Vas molim da mi oprostite ako napravim kakav propust il tak nekaj
Trenutno radim slićno pojačalo ( 2x TDA7294) zato bi Vas zamolio da mi zakaćite link od PCB-a od pretpojačala koje je na ovom postu korišteno za takvo pojačalo (TDA1524).
Došao sam prekasno i linkovi za PCB mi ne vrijede a oni koji valjaju me bacaju na stranicu sa ćirilicom koju uopće ne kužim. Probao sam sam nekak doć do tog PCB-a ali nisam uspio. Na netu nisam našao ništa.
Uglavnom moja ideja je iskoristiti stare dijelove koji su mi ostali u radioni i sklopiti sve to u jedno pojačalo da grmi u vatrogasnim domovima i na rođendanima. Stavio sam 2 x TDA7294 i staviti ću vumetre sa IC-om A277D. Samo mi još treba to pretpojačalo da stvar bude kompletna.
Molim Vas da mi pomognete ako Vam nije problerm.
Unaprijed hvala!
- juka vk
evo imas tu http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?t=17673" onclick="window.open(this.href);return false; i tu http://www.elektronizm.com/forum/ton-ko ... es-cizimi/" onclick="window.open(this.href);return false; ali ces se morat registrirat da skines !