koristio sam staru kutiju od yamaha risivera, a posto je prednja ploca puna rupa za potenciometre prekidace i ostale stvri na nju sam pricvrstio pleksiglas koji sam sa zadnje strne obojao autolakom (kad bi sa prednje obojo onda bi se boja izlizala) i izbusio sam si rupe koje meni trebaju i to je to
parabellum wrote:... Inace i sam mozgam zadnje vrijeme kako napraviti kvalitetnu kutiju.
Najjednostavnije je napraviti kvalitetnu kutiju tako da odes tamo gdje ih ima i kupis jednu (najmanje). Sve ostalo je muka i tlaka uz upitan krajnji rezultat.
parabellum wrote:... Inace i sam mozgam zadnje vrijeme kako napraviti kvalitetnu kutiju.
Najjednostavnije je napraviti kvalitetnu kutiju tako da odes tamo gdje ih ima i kupis jednu (najmanje). Sve ostalo je muka i tlaka uz upitan krajnji rezultat.
samo stoovaku kutiju neces nigdi nac a ako je nades onda se sje masno platit,a na mojoj se nigdi nevidi da prepravljana izgleda original
napravio sam vec jednu kutiju koja dobro izgleda ali na kojoj sam potrosio vise vremena nego sam planirao i ziv se izjebao. Necu jos slike da postavim dok ne zavrsim sve ali eksterijer je 100% gotov.
Mozgam o alternativama koje ce izgledati dobro a na koje necu potrositi tolike dane rada.
super izvedba kutije tako i meni su problem kutije pa trpam u razne uredjaje
moglo je tu da stane mnogo mnogo vise ali sve u svemu zavisi zasto ces koristiti i koliko ces love potrosit ovo je vise nego odlicno za kucnu upotrebu 5 glasam n
hahaha smijesno mi kad me neko ovo pita, 1 par o sony linije (dosta dobri zvucnici), 1 par od Philips linije (srednji zvucnici), 2 stupa od kucnog kina i 2 mala zvucnika od kucnog kina (nisu bas neki)
i cuje se ko ludo, al jos moram nabavit pravi trafo jel nisam imo para pa sam stavio trafo od minilinije i dosta se dobro cuje