Imam problem sa digitalnim receiverom. Kvar je sljedeći;
kad receiver uštekam u struju, na display mi se pokažu znamenke (nekad 0000, negad neki herogljifi), koje traju par sekunda i onda se ugasi, ne mogu ga više upaliti, nema nikakvih znakova života. Kad nakon par minuta opet uštekam receiver u struju opet proradi na par sekundi i ugasi! Tko zna u čemu je kvar?
Kvar je u risiveru. Salu na stranu. Po opisanom kvaru, reklo bi se da mrezni stepen ne radi dobro. Da bi moglo nesto vise da se kaze treba da navedes osnovne podatke o uredjaju (proizvodjac, marka - tip...)
Ja osobno da imam takav problem nebi mogo riješit više od napajanja... ako znaš odnosno moš skužit di je koje napajanje možeš to ispitat.. možda se zbilja napajanje samo uključi na tren, napuni kondenzatore i onda isključi jer zaključi da se nemože stabilizirat, pa se zato ni elektronika ne inicijalizira kak treba pa ispisuje neke gluposti.. ispitaš dakle napone jesu svi kaki trebaju bit.. ako jesu, onda je vjerovatno nešta i sa procesorom.. onda mi nepada napamet ništa osim ako smatraš da imaš sreće, nasumično mijenjanje svih vezanih gluposti, npr. kristala(oscilatora kvarcnih)