potreban odgovor
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
potreban odgovor
sad sam otvorio tv i hteo sam da razletujem neke elemente i puce struja kroz lemilicu ali nije mene,kako da ispustim struju iz kaskade i slicno tv rasturam za delove ali kako struju da ispustim ajte odgovorite
Re: potreban odgovor
To je vjerovatno staticki elektricitet iz mreznog kondenzatora.. Uzmi sarafciger i spoji ga kratko i on se isprazni..
Ekran ima ogromnu kapacitivnost, i može držati naelektrisanje GODINAMA. Njega moraš isprazniti, inače mogu ružne stvari da se dese
Zabodi šrafciger u zemlju, vezi zicom metalni dio za metalni dio drugog srafciera, i takni kroz onu rupu gdje split trafo ide. Drzi se plastičnog dijela naravno
Zabodi šrafciger u zemlju, vezi zicom metalni dio za metalni dio drugog srafciera, i takni kroz onu rupu gdje split trafo ide. Drzi se plastičnog dijela naravno
- hari poter
- Napredujem
Da bude "mistično"
Da bi komšinica vidjela kakav si ti majstor dok bude širila veš, i bacila ti se u naručje kad vidi kakav si ti tehnički obrazovan čojek.hari poter wrote:Zasto u zemlju ?
Možeš taknut i onaj metal na pozadini monitora, isti postupak sa šrafcigerima
- hari poter
- Napredujem
Potpisujem. Ako previse gledamo u zice necemo videti zivot koji pored nas prolazi.Garurumon wrote:Da bi komšinica vidjela kakav si ti majstor dok bude širila veš, i bacila ti se u naručje kad vidi kakav si ti tehnički obrazovan čojek.hari poter wrote:Zasto u zemlju ?
Možeš taknut i onaj metal na pozadini monitora, isti postupak sa šrafcigerima
Svaki rad mora dobiti svrhu, cilj i smisao. Komsinica uopste nije los izbor.
Pozdrav.