Pozdrav drugari
Potrebna mi je pomoc oko kreiranja tj ubacivanja komponente u neki od popularnih programa za izradu plocica (EAGLE ili SprintLayout)
Radi se o malim VISHEY 7 segmentnim display-ima:
http://www.vishay.com/docs/83124/tdsg11.pdf
Pokushavao sam da nacrtam MAKRO u SprintLayout-u al ne ide pa rekoh da se obratim za pomoc mozda ima neko vishe iskustva. Odradio bih na raster ploci ali problem prave 2 pina u sredini otprilike to ide ovako:
x x x
x x
x x x
Display je bash mali svega 9,9mm x 7,4mm. Ako neko moze da pomogne bio bih mu do neba zahvalan
Potrebna pomoc oko kreiranja komponente u neki PCB program
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: Potrebna pomoc oko kreiranja komponente u neki PCB progr
Sprint Layout je baš jednostavan za to.
Odredi sebi rezoluciju grida koji odgovara rasponu nožica, poredaj pad-ove, provjeri razmake s mjerilom, prebaci se u drugi layer i nacrtaj neki okvir, selektuj sve i onda FILE-SAVE AS MAKRO....
Odredi sebi rezoluciju grida koji odgovara rasponu nožica, poredaj pad-ove, provjeri razmake s mjerilom, prebaci se u drugi layer i nacrtaj neki okvir, selektuj sve i onda FILE-SAVE AS MAKRO....
Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti
WhiteHead
Jesi na ovo mislio? Ajde molim te proveri meni se cini da je ok al ne shkodi prekontrolisati
Jesi na ovo mislio? Ajde molim te proveri meni se cini da je ok al ne shkodi prekontrolisati
- Attachments
-
- TDSY1150.rar
- LAY i LMK File
- (1.48 KiB) Downloaded 320 times
Pa da to je to !
Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti
eDo ja sam sa tim displejima radio digitalni termometar. moracu malo prelistati kako sam to tada radio posto je proslo dvije godine od tada.
Pobjeze post, imam shemu u Eagle i izgled plocice koju sam nekad davno radio za digitalni termometar. Tamo sam napravio i taj elemanat msm da je ovo e sad posto sam instalirao novu a ne update verziju eagla vise nemam tu komponentu u biblioteci. Ako je mozes izvuci sa sheme ili PCB-a da ti posaljem fajlove. Poz.
Poz, je to je to samo su meni stigli zeleni
dobio sam ih kao prvi s*mple od vi**y-a, cak 10 kom. I nikad vise od njih nista
dobio sam ih kao prvi s*mple od vi**y-a, cak 10 kom. I nikad vise od njih nista
Isto samo sam ja imao savesti i narucio 4 komada zutih
Ortaku salju vishe 4 ili 5 ti put cak su mu slali i 13mm i one clock display-e ali mu je e-mail adresa sa fax-a, shta god je narucio poslali su mu
Ortaku salju vishe 4 ili 5 ti put cak su mu slali i 13mm i one clock display-e ali mu je e-mail adresa sa fax-a, shta god je narucio poslali su mu