Chat na forumu
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Chat na forumu
Ime sve govori,dal je moguće uvest na forum neki chat,gledam malo po forumu i vidim da nisam prvi koj je došao na tu ideju.. Mislim da to nebi bilo loše..
"cuksi" -> "dino_kc"
Re: Chat na forumu
i ja sam to htel pitati!
Razmislicu o ovome. Chat je moguce postaviti, ali o tom po tom. Hvala na prijedlogu svakako.
Trax podrzavam ideju za chat na forumu time bi bilo mnogo manje gluposti na temema
Bolji je forum od chata, jer kada se na chatu rijesi neki problem to znaju samo oni koji su ucestvovali u tom trenutku u raspravi. Ovako na forumu to rjesenje ostaje zauvijek pa kome god zatreba moze ga procitati.
Chat za sada necemo stavljati. Naravno, moze se otvoriti neka tema "chat" i u njoj staviti link ka nekom online chat-u pa tu chatajte do mile volje
Chat za sada necemo stavljati. Naravno, moze se otvoriti neka tema "chat" i u njoj staviti link ka nekom online chat-u pa tu chatajte do mile volje
IRC je po meni dobro rješenje, vjerojatno se može sloziti i da se vide logovi od prije, može se privatno razgovarati...
A bash sam juche prichao sa devojkom koliko mi nedostaje mIRC
Kod nas se okupljamo ia IRC-u:
Server: irc.sioff.net
chan: #elektronik.si
Več više od godine dana postoji ta chat. Zbog toga nije forum ništa na gubitku, jer se na IRC pričaju u glavnom pričalice. No ponekat i nešto ozbilnije stvari, ali pravi problemi rešavaju se na forumu.
Server: irc.sioff.net
chan: #elektronik.si
Več više od godine dana postoji ta chat. Zbog toga nije forum ništa na gubitku, jer se na IRC pričaju u glavnom pričalice. No ponekat i nešto ozbilnije stvari, ali pravi problemi rešavaju se na forumu.
Hvala VolkD na informacijama