Hvala vam puno na brzim odgovorima i velikoj pomoci...

! Uspeo sam na brzaka da odradim semu uredjaja na osnovu plocice i zabelezio komponente, za svaki slucaj da se jos jedared prekontrolise

, jer uostalom, nemam isti taj rele pa da bi se plocica mogla lakse doraditi....Inace, pokusacu da preradim sa 16F84 na 12F629 ili 675 jer su mi drasticno jeftiniji od 84-vorke i nekako mi deluju "kompaktnije" od ovoga...Ali za pocetak, ODLICNO...
Da li je apsurdno da priupitam da li kojim slucajem posedujes i asm fajl i da li bi ga podelio samnom ili sa nama, znam da se source fajlovi uglavnom ne daju drugima zbog moguceg prisvajanja projekta, ali ja tesko da bih ga mogao prisvojiti jer nemam pojma jos uvek sam da osmisljam programe, ali voleo bih da mogu da experimentisem malo sa njim....Ja sam ga vec disasemblovao i obradovao sam se sto nije preterano velik program ali ja taj asemblerski jezik bez komentara bas i ne kontam, za sada, pa bi mi mnogo pomoglo za pocetak.....Ako ne moze, ce se snadjem nekako, bitno je da imam uredjaj.......Hvala vam jos jednom i laka vam noc....
Zaboravih semu da prikacim.....
http://img23.imageshack.us/i/brisacnovi16f84.png/" onclick="window.open(this.href);return false;
Shit happens....