hvala sindja što si me stavio za predsjednika žirija...treba nas više u žiriju pa eto stavi i ostale koji su stavili slike...neka ovi što nisu budu zavidni
Mozda bi kandidatkinje trebale da prezentuju i neki svoj rucni rad (moze i sa toroidnim transformatorom ) pa da se vidi da su nam cure na forumu ne samo lepe vec i pametne
sindja1204 wrote:Mozda bi kandidatkinje trebale da prezentuju i neki svoj rucni rad (moze i sa toroidnim transformatorom ) pa da se vidi da su nam cure na forumu ne samo lepe vec i pametne
Ma jok, pa biramo MISS od cura koje su prijavljene na forumu....možda jedino da pošalju malo više komada (raznih) fotografija obzirom da nemamo live prijenos...da komisija može dobro prostudirati....pa odabrati
Feko wrote:
.možda jedino da pošalju malo više komada (raznih) fotografija obzirom da nemamo live prijenos...da komisija može dobro prostudirati....pa odabrati
Mozda mislis na vise fotografije u kupacim kostimima Pa to ce onda biti pravi izbor za miss
Evo ja sebe predlažem (ovo se zove suvremena demokracija) za službenog fotografa prednatjecanja i natjecanja . Ajmo cure, češljeve u ruke, nokte na manikuru i onda k meni u Zagreb, da vas ovjekovječim. Ima da ostala ekipa dehidrira zbog gubitka sline kad vas predstavim.